2777
2789

قضیه اینه که من و رفیق سابقم الان نزدبکه یک ساله باهم قهریم و من بلاکش کردم.چند وقت پیش یکی از دوستای مشترکمون که سالی یه بارم بهم پیام نمیدادیم شروع کرد به پیام دادن و پرسیدن اوضاع و احوالم .اینم بگم که این دوستمونم بطور غیر مستقیم تو دعوامون حضور داشته و مسلما خبر داره ما باهم قهریم

من حس میکنم اومده آمار منو بگیره بره به رفیق سابقم بگه.اینم بگم پیامش یکبار نبوده والان نزدیک چهارروزه پشت هم داره پیام میده به بهونه های مختلف

میخوام مطمئن بشم از طرف اون هست یا نیس  بنطرتون چیکار کنم و این که من درست فکر میکنم یا زیادی حساس شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا اومده امار بگیره بپیچش باهاشم خوب صحبت نکن یدفه دیدی خر شدی همه امارتو دادی

باهاش معمولی صحبت کردم.چیزیم بهش نگفتم یه سری چرتو پرت سره هم کردم گفتم که مثلا جوابشو داده باشم