2777
2789

پسرعمم میخواد ازدواج کنه سفارش کرده خوب تحقیق کنن دختره یه وقت با هیچ پسری دیده نشده باشه

بعد پسره خودش چیه؟ ****

نه اینکه بگم قبلا یکی دو تا دوست دختر داشته باشه ها! مردک ببخشیدا فقط با سوسک ماده همخواب نشده. از اوناست که سر دخترارو قشنگ شیره می‌ماله میبرتشون خونه ی خالی و فردا دیگه زنگشونو جواب نمیده میگه تو دختر خرابی بودی که اومدی با من!

اگه اون دختر خرابه پس تو چی هستی؟

انقد دارم حرص میخورم که یه همچین پسری باید بره با یه دختری که با یه پسر همکلام هم نشده. کی به این پسرا گفته میتونن با هر دختری دلشون بخواد رابطه داشته باشن ولی دخترا نمیتونن؟ اگه به رابطه جنسی قبل ازدواج اعتقاد نداری خودت هم باید رابطه نداشته باشی اگه میخوای داشته باشی باید بری با یکی که شبیه خودته.

حالا الان اصلا بحث اینا هم نیست چون کسی که یه همچین گذشته ای داشته که با هزار نفر بوده و کلی هم دروغ گفته و نقش بازی کرده که معلومه آدم ازدواج نیست. چرا باید بری تو رابطه متعهدانه وقتی انقد هوس باز و تنوع طلبی؟

تازه پسره یه بار به یه دخترعمم که نامزد داشت پیشنهاد داده!!

تازه پسره هیچی هم از خودش نداره نه پول نه شغل نه تحصیلات نه اخلاق هیچی هیچی

در عوضش دختره هم تحصیلات داره هم خوشگله هم مهربونه هم خونواده داره

چیجوری اون اومده با این؟ رو چه حسابی؟

دلم میسوزه واسه اون دختر که آیندش قراره اینطوری خراب بشه، از طرفی نمیتونم دخالتی هم بکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی بعضیا میگن طبق ایه قرآن زنان پاک از آن مردان پاک و مردان پاک از آن زنان پاکن

من همیشه برام سواله که واقعا هر کی شبیه خودش گیرش میاد یا نه

یه لطفی کن اگه دختر افتاب مهتاب ندیده گیرش اومد تگم کن جواب سوالم بگیرم

تاپیک های  حاجت روایی تگم کنید   براتون صلوات میفرستم  
اسی بعضیا میگن طبق ایه قرآن زنان پاک از آن مردان پاک و مردان پاک از آن زنان پاکن من همیشه برام سوال ...

گیرش اومد که دارم حرص میخورم دیگه 😔

دختره از ایناست که همه جا با مامانش میره

به نظرت حرف غریبه رو باور میکنه؟ چیجوری بگه بهتره؟

باور هم نکنه شما تلاشتو کردی. لااقل یه هشدار میدی بهش. بگه درباره گذشته اون آقا بیشتر تحقیق کنید. مثلا میتونه بگه شنیدم با دخترا دوستی داشته