2777
2789
عنوان

چی شد حمله کردین😢

612 بازدید | 40 پست

والا نمیدونم اصلا پر بازدید شدن چی داره که همه میخوان

اگه چیزی گفتم ، چون از سایت یاد گرفتم ، درسته خیلی وقته عضوم ولی اگه پایپک های دیگمو ببینین این اواخر زیاد میام ، وگرنه چیزی نمیدونم ، تازه فهمیدم اسی و این لفظا چیه😢😂

حالا ناراحت نشین اولین کامنت همه رو یجا میزارم

دو تا زن تو آرایشگاه وقت گرفته بودن برای رنگ مو

یکیشون خیلی ناز و خوشگل بود ، پوست سفید و ظریف ، چشم درشت و ... خلاصه واقعا زن خوشگلی حساب میشد

بعد یه زنه هم اونور نشسته بود تا مو هاشو رنگ کنه ، اونم خوشگل بود ولی پوشش اون بد تر بود ، حرفای زشتی میزد کلا

اول زن اولی نوبتش شد رفت رنگ کرد بعد به شوهرش رنگ زد که پولو بزنه ، قیمت رنگشم یه تومن شد ، بیچاره هر چی چونه میزد که ۸۰۰ قبول کنه آرایشگاه میگفت نه دیگ به تومن توافق کردیم ، خلاصه چون تا تصفیه نکنه نمیزاشتن بره ، اومد نشست مدام میگفت ۲۰۰ هم بزن تو رو خدا ، نمیزارن بیرون بیام و این حرفا ...

مرده هم نمیزد میگفت ندارم ، خلاصه چون داشت خورد میشد تو جمع ، من نقدی دو تا ۱۰۰ دادم بهش گفتم ناراحت نشو لابد تو حسابش کمه نقد داره ،

بیا تصفیه کن به من میدی حالا ...

اونم خجالت کشید فک کنم گف نه شوهرم میگه سرم شلوغه الان میزنم

اون یکی زنه هم که بالا گفتم ، تو این مدت رنگ موهاش تموم شد ، قیمتش هم شد چهار تومن ، قشنگ رفت کارت کشید ، البته اونم عین این بدبخت قبلش با گوشیش ور رفت و بعد شنگول رف حساب کرد

قرار بود ترمیم ناخن هم بکنه واسه همین اومد نشست تا نوبتش بشه ، پیش این زنه باهم نشسته بودن

برگشت به زن اولی گف ، این چه شوهریه که پول نمیده و این حرفا بعد پرو پرو برگشت گف

مثل من یه کمک شوهر پیدا کن ، عین همین حرفو زد 

که شوهرم خونه و ماشین میخره برام ، کمک شوهرم هم خرجمو میده زنه بیچاره سرشو تکون داد گف والا نمیدونم که خدا بگم چیکارش کنه سر ۲۰۰ تومن منو یه ساعته الاف کرده

گف ، حالا این کار زشته خب ! اونم برگشت گف ، خب تصفیه میکنم دیگ ، برای شوهرم غذا میپزم و بچه آوردم براش ، اون یکی رو هم یه جور سیر میکنم ... اینجاش بلند بلند میخندید بعد اقا این گوشیشو در آورد نشون زنه داد که بیا ببین چه مستش کردم ، عکسای ناجور 🙈😡 تف بهش دارم مینویسم حالم بهم میخوره ،

( به مرده گفته چهار تومن بزن اون برداشته هفت تومن زده و داشت اونو به زنه میگف با حالت پز ، که تو هم یاد بگیر ببین چی شکار کردم )اینم تا یادم نرفته بگم😤

نگووووووو کمک شوهر اون شوهر این زنه بدبخت هس که سر ۲۰۰ هزار تومن ... پوووف بخدا حرص داره خفم میکنه

بعدش که زنه فهمید مرده شوهر خودشه حالش یه جوری شد که اصلا هیچ جوره نمیتونم توصیف کنم ، گیسسسسس و گیس کشی شد بعدش ، همه ی آینه ها و شیشه ها ریختن زمین ، یه کتکی میزد بهش که نگو ، همه ی موهاشون کنده شد ، فحش و ... اصلا اوضاع خیلی ناجور بود ، هیچ کی جرعت نداشت نزدیک بشه ، میخواست بکشتش ، در این حددد

آخرش پلیس و اینا اومد ، دیگه رفتن پاسگاه و .. حیف خبر ندارم ادامه ش چی سد ، یا زنه چه تصمیمی داره ، ولی خیلی دل آدم میگیره💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیر نبینه زن ج نده ، هیچ وقت از محیط ارایشگاهها خوشم نمیاد چون همیشه از دوستپسراشون میگن و کثافت کاریاشون اکثرشونم متاهل و بچه دارن کثافتا 

بیچاره اون زنه باید حقشو از حلقوم شوهر کثیف و اون زن هرزه بکشه بیرون

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره