2777
2789

باقلوا

قطاب 

شکلات قلبی

قارچ 

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم تاپیکم قفل کردم 

اومدم اینجا بگم به خواب دیگران رفتن هم توجیه علمی داره در قسمت ناخودآگاه ما میتونیم با ذهن بقیه ی افراد ارتباط برقرار کنیم در حالت کما ممکنه ممکنه بخشی از مغز فعال بشه که بتونه با ماز سایرین در ارتباط باشه به خوابشون بره گذشتشون رو ببینه یا حتی از گفتگو هایی اطلاع پیدا کنه که خودش در دنیا ازشون خبر نداشته 

ساخت ناخودآگاه بخش منحصر به فرد مغز انسانه که در حالت هوشیاری نمیشه بهش دسترسی داشت اما همیشه در حال ضبط محیطه حتی ضبط چیزهایی که نشنیدی

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
عزیزم تاپیکم قفل کردم  اومدم اینجا بگم به خواب دیگران رفتن هم توجیه علمی داره در قسمت ناخودآگا ...

عزیزم وقتی خداوند کریم  برای ما کتابی آورده که هیچ احدی نتونسته حتی یه کلمه ازش رو تغییر بده من ترجیحم بر اینکه با حرف خالق جلو برم ن اون دکترا و دانشمندایی که حتی ذره ای در جهان هستی نیستن ولی با دوکلاس سواد یاد گرفتن برای خالق نظریه ثبت میکنن ،خودتم میگی ممکنه ،شاید ، حالا که من قراره با شاید جلو برم ،ترجیحم بر شاید دینه