2777
2789
اره دروغ که نمیتونم بگم بالخره من ۸ساله ازدواج کردم ۸سال ازآخرین کار کردنم میگذشت واقعا دستم به کار ...

منم میتونم مثل خیلیا بیام برای تاپیکای درد و دلت بنویسم امیدوارم نجات پیدا کنی و دعاهایی که اساسا کمک خاصی بهت نمیکنه. ریشه یابی کنید عزیز من.انتخابای بد داشتین ، فدا سرتون هر کسی ممکنه داشته باشه. کیه که بگه من انتخاب غلط نداشتم. یجا دیگه قربانی بودن باید تموم بشه. یه جا فقط خودمون میتونیم به داد خودمون برسیم. تا اخر عمرت غصه بخوری و دعا کنی نه زندگی خواهرات خوب میشه ، نه خودت. ببین ما آدما یه جایی باید تصمیم بگیریم که قربانی بودن رو ادامه بدیم یا حداقل کمی هم که شده خودمونو نجات بدیم... موفق باشی 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز واقعا گریه کردم برات ،از ته قلبم براتون دعا کردم خدا ان شاالله به حق مولا علی جان بهترینارو براتون رقم بزنه

اگر ایران گورستان تمام آرزوهایم شود باز قلبم را در خاکِ پاک این وطن چال خواهم کرد♥️

تهران

باورم نمیشه تهرانی و نشستین لیف میبافین

یکیتون بمونه خونه بچه ها رو نگه داره یکیتون بره پرستار شبانه روزی شه حدداقلللل ۱۲ میلیون حقوقشه...هر دو ماه یکیتون بره سر کار یکی خونه باشه هم مراقب بچه ها هم لیف ببافه منت شوهراتونم نکشین

اینهمه موقعیت شغلی تو تهران هست....

منم میتونم مثل خیلیا بیام برای تاپیکای درد و دلت بنویسم امیدوارم نجات پیدا کنی و دعاهایی که اساسا کم ...

ممنون گلم تمام حرفات حقه میدونم بفکرم هستین و از رو دلسوزی میگین. منم پسرم یخورده بزرگتر شه اونموقع باخودم میبرمش و با فکر راحت کار میکنم جوونیمم دیگه مهم نیس تا الان مگه چی از جوونی دیدم که بخوام این چندسالم بیینم

یاعلی🌹

چه تاپیک دردناکی

تنها کسی که این وسط دلم واسش سوخت و حقش این زندگی نبود باباته💔

چطور دلتون میاد با این سنش بره کار کنه اونم دست فروشی

شما بچه های خیلی بدی هستین براش😒کاش راه درستو از اول با چشم باز انتخاب میکردین

به دلیل نخواندن کتاب های فلسفی این قسمت خالی می‌باشد !
اون معتاده نصف زندگیش رو تو خیابونا خوابیده😔 خاتواده خودش هم طردش کردن‌ بدتر از اعتیادش نقص عضوشه و ...

سخت هست ولي ي پا داشتن باعث اين زندگي نيست

همسايه ما هم ي پا نداره ولي هيچ فرقي با ادم معمولي نداره زندگيش 

دوست خودمم ي پاش فلجه اما درس خونده سركار ميره 

باورم نمیشه تهرانی و نشستین لیف میبافین یکیتون بمونه خونه بچه ها رو نگه داره یکیتون بره پرستار شبان ...

عزیزم من تازه برگشتم پیش شوهرم دوماهی میشه..الان اتاق خواب مادرشوهرمینا هستم بااونا زندگی میکنم😔

همه ازهم دوریم

هممون شرمنده پدر پیرم هستیم که آخر عمری سربارشون شدیم و اون باید با این سنش کار کنه😔

عزيزم الان به وام ب مستاجرا ميدم دويست ب بالا تهران صد تومن شهرستاني ها 

صد تومن ماهي دوتومن قسطش و دو درصد فكر ميكنم ب خواهرت بگو حتمااااا بره بگيره با اون يه خونه كوچيك اجاره كنه

اون يكي دامادتونم ك تو ساختمون مادرشوهرش زندگي ميكنه رو بگو مامانت بره پادرمياني كنه و برن سر زندگيشون خواهرت بهش بگو با سياست دل پدر شوهرش ب ديت بياره و شب عيد مشكل درست نكنيد الكي برا پدرمادرتون

كاش حداقل جايي ك حتي اسم همو درست نميدونيم و همه چيش مجازيِ ب هم احترام بزاريم و واقعا وقت نصيحت و راه حل همون چيزي رو بگيم ك درست ترين از نظرمون💕                                                                     "كاش ميتونستم قلبم ك از پژمردن اين همه جوون پراز درد نشون بدم كاش ميتونستم داد بزنم و صدام همه بشنون"بچه ها بسه😔🖤تمومش كنيد شما حيفيد من دارم دق ميكنم از پرپر شدنتون🕊️اين دنيا جاي بردن نيست شما خيلي بي گناهيد و با اين دستاي خاليتون و قلب شجاع و پاكتون داغي رو دلمون گذاشتيد ك تا ابد عذادارتون و فراموشتون نخواهد كرد🖤