2777
2789
عنوان

دور کردن بعضی انسانها از زندگی

202 بازدید | 10 پست

کسی می دونه چه طوری با یه روش تضمینی میشه کسیو از خونه زندگی دور کرد و از شر دخالت‌ها و کنترل گرایش راحت شد.تا منم دعوت نکردم پا شو تو خونم نذاره و نیم منو دعوت نکنه خونش؟ به روشم نمیتونم بگم چون از خانواده شوهرم هستن موقع اومدن و دعوت کردن هم به اون میگن اونم قبول می‌کنه به من نمیکنه که بهونه بیارم. با سرکه و اینا میشه کاری کرد نیان؟ با دعاهای تو اینترنت نمیشه خواهشاً یه راه حل خوب بدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌خوام پیش دعانویس برم هم می‌خوام کاری که میکنم گناه نباشه هم موثر

وای! هنوز هستن کسانی ک دنبال دعا نویس برن؟؟؟؟؟؟😵‍💫😳

برو پیش مشاور مشکلاتت رو بگو ازش راه حل بخواه ک کمکت کنه آدمای سمی رو از زندگیت دور کنی

من با مشاوره تونستم این کارو بکنم، یه کم زمان برد اما نهایتا موفق شدم و الان آرامش دارم

شما زیاد خونه شون نرو رفت و آمد خودت رو به خونه ی اونها کم و کمتر کن چندبار که دعوت کرد بهانه بیار و اگر هم رفتی بحث بنداز جلوی جمع بگو آره من دعوتی هستم یعنی تا کسی منو دعوت نکنه نمیرم خونه ش و خودمم دوست ندارم کسی بدون دعوت بیاد خونه م ....

یا مثلاً یه رشته دانشگاهی ثبت‌نام کن درسها و امتحانات رو بهانه کن بگو نیان بگو امتحان دارم به شوهرت هم اینطور حالی کن که درس دارم و کلاس دارم و اینا 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

وای! هنوز هستن کسانی ک دنبال دعا نویس برن؟؟؟؟؟؟😵‍💫😳 برو پیش مشاور مشکلاتت رو بگو ازش راه حل بخوا ...

تا شوهر آدم نخواد و همکاری نکنه نمیشه از پیش براومد ملا مادر شوهر زنگ میزنه به شوهرم میگه یا شما بیان خونمون یا ما بیایم اونم میگه شما بیاین از دست من چی برمیاد فوقش این که زیاد رو ندم اونم اصلا براشون مهم نیس پر روان

شما زیاد خونه شون نرو رفت و آمد خودت رو به خونه ی اونها کم و کمتر کن چندبار که دعوت کرد بهانه بیار و ...

والا هفته ای یه بار مجبورم برم چون خونه مامان ما هم میریم هفته ای یه بار اگه بگم نمیام اونم میگه منم خونه مامان تو نمیام البته با رفتنم هفته ای یه بار مشکل ندارم مشکل اینجاس با وجود این که میرم بازم دعوت میکنن انگار مجبورم هفته ای چند بار برم خودشونو روزهای تعطیل زنگ میزنن که یا ما بیایم برا همین هر جا هم ثبت نام کرده باشم تعطیله اون زمان خودشم به من نمیگن که به من زنگ بزنن از سرم بازشون میکنم به شوهرم زنگ می من به اونم هر چی بگم اهمیت نمیده .اگر بگم دعوتیم را به را دعوتم‌میکنن.

تا شوهر آدم نخواد و همکاری نکنه نمیشه از پیش براومد ملا مادر شوهر زنگ میزنه به شوهرم میگه یا شما بیا ...

میفهمم چی میگی

ولی دعا و این چیزا چرته فقط با روح و روانت بازی میکنن و پولتو هدر میدی

ولی مشاور واقعا بهت راه حل میده چجوری ب تنهایی از پسشون تا حد زیادی بربیای مخصوصا ک شوهرت هم باهات همکاری نمیکنه باید راه حلهای هوشمندانه داشته باشی تا آدمای پررو رو کمتر راه بدی خونه