2777
2789
عنوان

چرامن اینقدر بدم؟؟؟

78 بازدید | 9 پست

نمیتونم بدبینی ادماروتحمل کنم میزارمشون کنار بدون دعوا بدون بحث سرد میشم یخچالی 

دلم تنگ بشه هم پرپر بزنمم براشون میبینمشون سردم حرفم نمیاد باهاشون که هی بخان قضاوت کنن بخان داستان درست کنن وقتی هیچ نیت سوئی ندارم

بعضیا اینقدر راحت میگذرن باز دعوامیکنن آشتی میکنن خوشبحالشون.

چرخ گردون گرندارد سازگاری بادلت/دست در جیبت کن و جدی نگیرش بی خیال.کاربری ششم پایدارانشالله😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب کینه ای بودن که هنر نیست...باید یاد بگیری آدم ها رو ببخشی...ولی اگه یک نفر مدام اذیتت میکنه و به ...

بحث گیرو اینا نیست ولی کنایه حرفا رو زود متوجه میشم سختم میاد

چرخ گردون گرندارد سازگاری بادلت/دست در جیبت کن و جدی نگیرش بی خیال.کاربری ششم پایدارانشالله😂

میفهمم چی میگی...بعضی ها خیلی روی مخن از تیکه انداختن...خوب حتما یا حسودی اش میشه یا روان خودش مشکل داره...من به شخصه از این آدم ها دوری میکنم و اگه مجبور باشم باهاش باشم کمتر باهاش حرف میزنم

میفهمم چی میگی...بعضی ها خیلی روی مخن از تیکه انداختن...خوب حتما یا حسودی اش میشه یا روان خودش مشکل ...

داداشم به مامانم گفته که خانومش به من حسودی میکنه ولی خب چرا؟؟اون هم خوشگلترازمنه هم باسوادتره،همینکه مگه هوومنه که بخایم مقایسه کنیم؟

داداشتون نباید حرف خانمش رو منتقل کنه...باعث میشه شما از همسرش بدتون بیاد...شاید اون تو یک لحظه خصوصی به داداشتون حرف دلش و ناراحتی اش رو گفته مثلا شما الان یک موقعیتی دارین که اون نداشته انتقال این ناراحتی کار اشتباهی بوده..این حسادت ها بین خواهر شوهر و عروس مقداری وجود داره آقایون باید مدیریتش کنن

داداشتون نباید حرف خانمش رو منتقل کنه...باعث میشه شما از همسرش بدتون بیاد...شاید اون تو یک لحظه خصوص ...

اره داداشمم مقصره همون اول عقدشون میومد جلو مارو میسپرد یه وقت چیزی نگین ناراحت بشه

واینقدر تکرارکرد ماهم دلسرد شدیم ازش

درصورتیکه اصلا کاریش نداریم

شما هم بهش میگفتین ما دوستش داریم بهش حرف بدی نمی‌زنیم اینقدر نگران نباش...و از اونجا که حرفهای همسرش رو به شما منتقل کرده شما هم مراقب باشید حرفی نزنید چون بی تجربه است باز از طرف شما حرفی میزنه و رابطه تون بدتر میشه