2777
2789

میدونم از رو عکس نمیشه فهمید ولی بعضیا انگار بلدن میتونن بگن ی چیزایی 🥲🥹الان میزارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سمت راست دختر سمت چپ پسر😍😍😍

خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲‌‌.                                 امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا 
بنظرت جنسیتشون چیه😍

یه دختر و یه پسر 

سمت چپی‌ پسره راستی دختر 

خدا حفظشون کنه عزیزم 

دعا کن برام خدا منم لایق مادر شدن بکنه

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..
خدا از دهنت بشنوه دختر 😍

😍😍😍😘❤️برام دعا بکن دختریم سالم بیاد بغلمون ب موقع بیاددزایمان زود رس نشم

خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲‌‌.                                 امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا 
یه دختر و یه پسر  سمت چپی‌ پسره راستی دختر  خدا حفظشون کنه عزیزم  دعا کن برام خدا ...

عزیزم سمت چپی چطور فهمیدی پسر؟؟ اون پاهاشه ک برده بالا درسته ؟از جمجه فهمیدی؟