2777
2789
عنوان

بارداری مجدد در دوران شیر دهی

38 بازدید | 3 پست

سلام دوستان ،من اینجا تازه واردم لطفا راهنماییم کنید  یه نی نی ۸ ماهه دارم و چند روزیه که خیلی به بوها حساس شدم پریودمم عقب افتاده ، حتی به بوی مدفوع پسرمم حساس شدم و بدم میاد ، بوی غذا هم اگر بپیچه توی خونه که واویلا، از شیرینی جات بدم اومده و مدام شوری و ترشی میخورم بیبیچک استفاده کردم منفی بود و چندروزی دست رسی به ازمایشگاه ندارم که برم ازمایش بدم به نظرتون ممکنه با یک بچه کوچیک دوباره باردار باشم!؟ 😟 بچم شیر خودمو میخوره و هردو هم مدتیه سرما خوردیم

بله امکان داره

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منفی بود منتفیه. ولی پیشگیری درست حسابی بکنین. بچه رو بچه ، مادر رو نابود می‌کنه .

اره واقعا دیگه توان نگهداری از یه بچه کوچیک ندارم پیش گیری هم کردیم ، نمیدونم این حالت تهوع از کجا پیداش شد