2777
2789

میگه فعلا بمون خونه مامانت یعنی 

خاک تو سرمن که واسه۶۰۰،۷۰۰تومن موندم

خانمااااا مستقل بشین

منم باید رفتم خونم بفکرباشم حسابی🥲😭

چرخ گردون گرندارد سازگاری بادلت/دست در جیبت کن و جدی نگیرش بی خیال.کاربری ششم پایدارانشالله😂

چشم فقط کی بچه رو نگه داره کی کارا خونه رو بکنه؟😂مهمتر از اون کار کو

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم فقط کی بچه رو نگه داره کی کارا خونه رو بکنه؟😂مهمتر از اون کار کو

منم همینه وضعیتم 

ولی با درآمد کم حتی شده باید کارتوخونه پیداکنم

چرخ گردون گرندارد سازگاری بادلت/دست در جیبت کن و جدی نگیرش بی خیال.کاربری ششم پایدارانشالله😂

خب از مامانت قرض کن بعد بهش بده

بعدشم من الان یکسال میخوام مستقل بشم کو کار 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
تقصیر خانوادس هرچیم باشی میگن شوهر کن وگرنه یچیزیت کمه تو تقصیری نداری

خونواده ی من که اره خیلی اصرارداشتن به ازدواجم میترسیدن رو دستشون بمونم

خاک بر سرشوهرت نه تو چرا خودتو سرزنش میکنی  مستقل شو ولی بی پولی شوهرت مسئولش تو نیستی

زورم میاد همیشم سرکاره هیچوقتم پول نداره

خب وقتی پول ندارین مجبوری بری خونه مادرپدرت خب هروقت داشتی میرفتی

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد
خب از مامانت قرض کن بعد بهش بده بعدشم من الان یکسال میخوام مستقل بشم کو کار 

قرض کنم بعدنمیده بهشون میگه ندارم

بادرامد کم کارتوخونه

خب وقتی پول ندارین مجبوری بری خونه مادرپدرت خب هروقت داشتی میرفتی

نگفت که ندارم نرو

یکسالونیمه نیومدم

قرض کنم بعدنمیده بهشون میگه ندارم بادرامد کم کارتوخونه

یعنی به تو هم نمیده که هی جمع کنی بعد یهو بدیشون

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
خب از مامانت قرض کن بعد بهش بده بعدشم من الان یکسال میخوام مستقل بشم کو کار 

متاسفانه چیزی که تو مجازی باب شده ابنه زن باید مستقل شه 

الان مردامون کار ندارن چه برسه زن ها

بهترین راه اینه ببینی به چی علاقه داری تو اون زمینه آروم آروم فعالیت کنی بلکه توی طولانی مدت بتونی به یه درآمد معقول برسی 

مثلا شیرینی پزی خیاطی چمیدونم نقاشی و ...

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️