2777
2789

مامانم میخواست داداش بزرگمو سقط کنه دو ماه بعد زایمان باردار شده بود. الان داداش بزرگم نور چشمشه از هممون بیشتر دوسش داره

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین ک دنیا اومد چشمم بهش افتاد با همون کثیفیهای روی بدنش میخاستم بخورمش بچم ب دنیا اومد انگار طلبکار بود گریه نمی‌کرد با اخم داشت نگاهم میکرد

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

همین ک دنیا اومد چشمم بهش افتاد با همون کثیفیهای روی بدنش میخاستم بخورمش بچم ب دنیا اومد انگار طلبکا ...

قبل اونم نی نی داشتی باردایت با بارداری قبلیت فرق میکرد

قبل اونم نی نی داشتی باردایت با بارداری قبلیت فرق میکرد

ن بارداری اولم بود نمیخاستمش

ولی بارداری دومم رو میخاستم و خیلی فرق داش با اولی

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

ن بارداری اولم بود نمیخاستمش ولی بارداری دومم رو میخاستم و خیلی فرق داش با اولی

میشه بگی فرقاشو🥲؟؟

مااولی میخولستیم بعد دوسال خواستیم بیاریم شوهرم اصلا خیلی خوب بود میگف اینو بخور اونو بخور این کارنکن اون کارو بکن خیلی چیزایی دیگه ولی این الا ۷ هفتشه ولی فعلا ک هیچی ب هیچی🥲🥲

میشه بگی فرقاشو🥲؟؟ مااولی میخولستیم بعد دوسال خواستیم بیاریم شوهرم اصلا خیلی خوب بود میگف اینو بخو ...

اولی تا ۱۲ هفته اصلا علائم بارداری نداشتم از ۱۲تا ۱۸ خیلی کم تهوع داشتم شارژ و شنگول و پر انرژی بودم همش دلم بیرون رفتن میخاس کلا بیرون بودم حتی ناهار شامم بیرون میخوردم کلا بارداری سبک و عالی بود از ۱۶هفته تکون های بچه رو متوجه شدم دیگه کم کم شکم شده بود میدون جنگ تکون های خیلی شدید داش جوری ک هرکی شکمم نگاه می‌کرد قشنگ می‌فهمید بچم داره تکون میخوره مدااااام تکون می‌خورد یه لحظه آروم نبود حتی حینه زایمان تکون می‌خورد

ولی دومی از اول سرگیجه داشتم بی حال بودم خابم میومد مدام رفتم سونو گفت جفت پایینه استراحت داد تا ۱۲هفته رفتم گفت طول سرویکس کمه سرکلاژ شدم استراحت مطلق مطلق شدم تا ۲۸هفته دردای زایمانی اومد هی بستری میشدم  هی میومدم خونه تا ۳۳هفته بعد ۳۴هفته آبه بچه بی دلیل کم میشد ب زور سرم و مایعات آبشو نگه می‌داشتم تا ۳۶هفته دیگه سریع سزارین شدم و اینکه بچه خیلی خیلی خیلی کم تکون می‌خورد

هر دو هم دختر 

اولی تا ۱۲ هفته اصلا علائم بارداری نداشتم از ۱۲تا ۱۸ خیلی کم تهوع داشتم شارژ و شنگول و پر انرژی بودم ...

من اولی برعکس شما حالت تهوع غربالگری مثبت با سندروم دان امنیوسنتز ولی این تاالا بعضی وقتا حالت تهوع دارم ولی غذا ک میخورم خوب میشه

من اولی برعکس شما حالت تهوع غربالگری مثبت با سندروم دان امنیوسنتز ولی این تاالا بعضی وقتا حالت تهوع ...

اگر دوسداری زود بدونی چیه ۸هفته آزمایش تعیین جنسیت بده 

جدول چینی هم ۸۰درصد درسته

اگر دوسداری زود بدونی چیه ۸هفته آزمایش تعیین جنسیت بده  جدول چینی هم ۸۰درصد درسته

دروغ چرا چون ی دختر دارم دوست داشتم این پسر باشه ک هردوتاشو داشته باشم ولی وروجک سوپرایزمون کرد من برا برای عید وقت جراحی بینی گرفته بودم اینا کنسل شد

دروغ چرا چون ی دختر دارم دوست داشتم این پسر باشه ک هردوتاشو داشته باشم ولی وروجک سوپرایزمون کرد من ب ...

منم دوسداشتم پسر بشه دومی ولی نشد حالا میگم دختر کوچیکم ۵ساله بشه برم یه پسر آی وی اف کنم