2777
2789
عنوان

خیره شدن کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 2616 بازدید | 39 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره میدونم ولی دکتر گفت اگه واکنش نشون بده تشنج نیست  ولی این خانوم میگه واکنش نشون میده ولی ت ...

سلام عزیزم میشه اگه میبینی جواب منو بدی ، من خیلی نگرانم 

یجا نوشتین بچتون سه روزگی تشنج کرد ، میخواستم بدونم زردی بالا هم داشت ؟ منم بچم پونزده روزش بود از بینیش توی خواب شیر اومده بود بالا نصفه شب دیدم کبوده بردم بیمارستان ، اونجا گفتن یه عفونتی داره بستریش کردن حتی از اب نخاعش ازمایش گرفتن ولی عفونت نداشت حالا منم شک دارم اون شب دور از جونش تشنج بوده باشه ، بچم الان دو ماهشه زیاد به صدا واکنش نداره مثلا وقتی خوابه صدای بلند بیاد بیدار نمیشه یا نمیترسه ، خیلی هم بالا رو نگاه میکنه ، بعضی وقتا ارتباط چشمی داره بعضی وقتا نه ، من همش استرس تشنج یا اوتیسم رو دارم ، برای بچه شما علت تشنج معلوم نشد ؟ شما تبخال نداشتی توی بارداری ؟ یا بچتون زردی نداشت روز اول ؟ بمنم تو بیمارستان گفتن بچم بدنش به شدت کم ابه ، تو خونه هم همش سمت بالا خیره میشه خیلی نگرانم

سلام عزیزم میشه اگه میبینی جواب منو بدی ، من خیلی نگرانم  یجا نوشتین بچتون سه روزگی تشنج کرد ، ...

سلام‌گلم نه زردی بالا نداشت اگه  سیاهی چشماش بالا میره تشنجه ولی اگه بالا رو نگاه میکنه نه مشکلی نداره

نه عزیزم علتی پیدا نشد نه تبخال تناسلی نداشتم روز اولم زردی نداشت

ببین اگه خیلی نگرانی نوار مغز بگیر خیالت راحت بشع

سلام‌گلم نه زردی بالا نداشت اگه  سیاهی چشماش بالا میره تشنجه ولی اگه بالا رو نگاه میکنه نه مشکل ...

تشخیصش خیلی سخته اخه بالا رو هم نگاه میکنه حالت خیره  نوار مغز هم چون بیهوش میکنن همسرم میگه نگیر ، خیلی میترسم ، بچه شما واکنشش به صدا چطوریه ؟

سلام‌گلم نه زردی بالا نداشت اگه  سیاهی چشماش بالا میره تشنجه ولی اگه بالا رو نگاه میکنه نه مشکل ...

یعنی تو تشنج اصلا سیاهی چشم معلوم نمیشه ؟ کامل سفید میشه چشم ؟ تو اینجا نوشتن نوزاد خیره میشه 

بچم همش به بالا نگاه میکنه دوماهشه ، واکنش به صدا هم زیاد خوب نیست توی خواب از هیچ صدایی نمیترسه فقط به صدای مشنبا حساسه ، تو بیداری هم با قابلمه صدا درآوردم برنمیگرده ، ارتباط چشمی بعضی وقتا داره میخنده ولی بشکن میزنم سمت صدا برنمیگرده

تشخیصش خیلی سخته اخه بالا رو هم نگاه میکنه حالت خیره  نوار مغز هم چون بیهوش میکنن همسرم میگه نگ ...

نه عزیزم کی گفته بیهوش میکنن همچین چیزی نیست داروی خواب آور مطابق با وزنش میدن هیچ ضرری هم نداره

من دخترم الان یه سالو نیمشه ولی از همون اول واکنش به صدا داشت

یعنی تو تشنج اصلا سیاهی چشم معلوم نمیشه ؟ کامل سفید میشه چشم ؟ تو اینجا نوشتن نوزاد خیره میشه 

تشنج انواع مختلفی داره یه مدل بالارفتن سیاهی چشمه یکیش خیره شدنه 

تو نوزادا کبودی یا ملچ مولوچ یا حرکت دوچرخه هم میتونه تشنج باشه

بچم همش به بالا نگاه میکنه دوماهشه ، واکنش به صدا هم زیاد خوب نیست توی خواب از هیچ صدایی نمیترسه فقط ...

عزیزم اگه دوست داشتی تو اون حالت که میگی بالا رو نگاه میکنه فیلم بگیر برام بفرست بهت میگم تشنجه یا نه 

عزیزم اگه دوست داشتی تو اون حالت که میگی بالا رو نگاه میکنه فیلم بگیر برام بفرست بهت میگم تشنجه یا ن ...

کلا همش بالا رو نگاه میکنه فقط خیلی استرس اوتیسم رو دارم 

عدم واکنش به صدا از علایم اوتیسمه ؟

کلا همش بالا رو نگاه میکنه فقط خیلی استرس اوتیسم رو دارم  عدم واکنش به صدا از علایم اوتیسمه ؟

نمیدونم ولی شاید شنواییش مشکل داره ببر دکتر همه چیشو چک کنه

نمیدونم ولی شاید شنواییش مشکل داره ببر دکتر همه چیشو چک کنه

سلام عزیزم تو تاپیکاتون متوجه شدم بچتون تحت نظر دکتر زهرا رضایی هست پسر منم تو دو ماهگی بعد از واکسن حالت پرش دست داشت و روزی که واکسنشو زدیم دقیقا یه هفته بود که جراحی کرانیو روش انجام شده بود پسرم بعد از واکسن تب بالا داشت منم پسرم رو پیش زهرا رضایی میبرم الان نزدیک یک سال و نیمه لوبل مصرف می‌کنه با اینکه ۳ بار نوار ازش گرفتن هر سال سالم بود گاهی به تشخیصش شک میکنم 

سلام عزیزم تو تاپیکاتون متوجه شدم بچتون تحت نظر دکتر زهرا رضایی هست پسر منم تو دو ماهگی بعد از واکسن ...

خودشون گفتن نوار سالمه؟

رو برگه نوار مغز چی نوشتن براتون؟