دیشب به نینی یار 5 گفتم من بخش وبلاگ نینی سایت رو میخوام و اونم منو ارجاع داد به اون صفحه خاص که به اونا بگم. این کاربر نویسنده سایت رو دیدین که درباره همه چی مقاله می نویسه؟ خداییش اگه یه کاربر اقا یه همچین کاری کرده بود حداقل کم کم چندین بار تعلیق و بلاک و وارد بلک لیست شده بود.
با این حال ، دنیای نینی سایت خیلی بزرگه و منم که میشناسین ، دوست دارم یه نظمی به یه سری چیزا بدم ولی اونی هم که من مد نظرمه اینا از پسش بر نمی یان ، یعنی چون خیلی دنیا بزرگیه و منم تنها هنرمندیم شاید این باشه بخش وبلاگ خودمو داشته باشم که شامل بازنشر تاپیک هایی هست که من دیدم که اونم باز ممکنه یه کاربر دیگه از سلیقه من خوشش نیاد و بگه نه اینو دوست نداشتم و اینم کاری نیست که یه شب و یه روز انجام بشه و زمان بره.
اما من با نینی یار ، توی یه سری از قوانین اختلاف سلیقه دارم. یعنی جفتمون میگیم که این کار انجام بشه ولی راه رسیدن بهش فرق میکنه . ولی قول میدم توی بازنشرها ، اسم کاربرها رو ببرم ": )
خیلی حرف و حدیثه ، خیلی ولی همین کاربر "ازسارابپرس" که این همه زحمت میکشه و اطلاع رسانی میکنه مگه بازم چند نفر از قوانین خبر دارن ، کلا بهتره هر کسی دنیای خودشو از دنیای نینی سایت بسازه.الان شاید بگین این بازم که گنگ توضیح داد یا بگین چی شد؟ هیچی ، چیز خاصی نشد. میگم تاپیک هایی که دوست دارم رو به اسم اون کاربر بازنشر و سیو خواهم کرد منتها اونطور که دوست دارم.
اونم نه الان ، به مرور