2777
2789
عنوان

نی نی سایت واقعا جای عجیبه.......

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 66 پست
یه چیزی بگم من اینقدر این دهک ها دیدم بلد نبودم چی هم هست رومم نمیشد از کسی بپرسم  نمیگم پولدا ...

ماهم هیچی نمیگیریم نه یارانه نه سهام هیچی

وی همچنان در سایت مجازی در حال گنده ....ی میباشد #طبل توخالی 😎😉 انگشت مکن رنجه به در کوفتن کَس. تا کَس نکند رنجه به در کوفتنت مشت .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقدر تاپیک زدن گفتم برم ببینم چقدر میدن  دیدم برای ۲۲۰ تومن یه جوری سرو دست میشکوندن اونم پول ...

تاسف نداره عزیزم اگه تو کوچه و خیابون ب آدمای عادی دقت کرده باشی زیاد میبینی کسانی ک برای ی لقمه نون چقدر دارن زحمت میکشن و همین ی روغن و ماست و پنیر چقدر تهیه اش سخت شده برای بعضیا

خب اینجا کاربرهای زیادی داره عزیزم  از همه قشر هستن و همگی هم محترم هستن  موضوع این نیست ...

ببین چون چندتا تایپیک درامد بود 

واقعا من یکی داشتم ناامید میشدم که اااا همه انگار وضع مالی خوبی دارن 

پ ما چرا دوتایی کار میکینم و لاکچری نیستیم 

تا دیدم همش دم به دقیقه تایپیک چرا یارانه ندادن و سبد معیشتی شد .میانگین هر یه دقیقه یه تایپیک بود   

آره

همه شوهراشون دکتر و مهندس و کارخونه دار و رئیس شرکت هستند و همه بدنساز و سی‌کس پک دار و قداشون بالای ۱۹۰ سانت الی ۲ متره و خلاصه آقاشون جنتلمنه جنتلمنه😆

از فرط خوشگلی و مکش مرگ ما بودن هم نمیشه بهشون نگاه کرد و بدون استثناء همه از نظر قیافه و تحصیلات و سطح خانواده و فرهنگ و اخلاق و... از خانواده شوهر علی الخصوص جاری یک سر و گردن که سهله،صد سر و گردن بالاترند😎

همه حقوقا ماهی صد میلیون به بالا🙄

تو خورشتاشون برای هر وعده ۳ کیلو میریزند😋

و همشون هم مظلومند و خواهرشوهر و مادرشوهر و... هم شیاطینی هستند که این فرشته های بدون بال رو تو چنگال اهریمنیشون اسیر کردند😇

#لاکچری_های_نی_نی_سایتی

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
تاسف نداره عزیزم اگه تو کوچه و خیابون ب آدمای عادی دقت کرده باشی زیاد میبینی کسانی ک برای ی لقمه نون ...

😔😔😔😔😔

وی همچنان در سایت مجازی در حال گنده ....ی میباشد #طبل توخالی 😎😉 انگشت مکن رنجه به در کوفتن کَس. تا کَس نکند رنجه به در کوفتنت مشت .
همشونم قد ۱۷۰ به بالا  ارایش هم نمیکنن  دانشجوی پزشکی ان و چندین خاستگار خر پول دارن ام ...

این نباید اینقدر حق میبود 😂😂

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم
کسی ک ۵۰ میلیون درامدشه یارانه نمیدن بهش

نه بابا شوهرخاله من بالای50 درامدشونه پارتی داره اونقدر گداصفته که هنوز به فکریارانه اس

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد