2777
2789
عنوان

نی نی سایت واقعا جای عجیبه.......

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 66 پست
یکی هست اسمشو نمیارم  تمااام تاپیک هاش در مورد شوهره  چجوری شوهر پیدا کنم ؟ ایا امیدی هس ...

از هیچی اندازه این تاپیک چجوری شوهر پیدا کنم 

یا 

توروخدا دعا کنین یا بمیرم یا شوهر کنم ،بدم نمیاد 

خودشونو جوری پایین میارن جلوی پسرایی که عضون من به جاشون اب میشم از خجالت 

وی همچنان در سایت مجازی در حال گنده ....ی میباشد #طبل توخالی 😎😉 انگشت مکن رنجه به در کوفتن کَس. تا کَس نکند رنجه به در کوفتنت مشت .
😂😂😂😂

😉😉😆😆

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من که هرچی تاپیک یارانه دیدم رفتم بقیه تاپیکای اون استارتر رو خوندم درمورد بدبختیاش نوشته‌بود.

خب تو تاپیکایی که درمورد چیزای لاکچری هست آدمایی اکثرا کامنت می‌ذارن که سطح متوسط رو به خوب دارن

درمورد یارانه هم کسایی تاپیک می‌زنن که ندارن.

کاربرای سایت ۱۰۰ نفر ۲۰۰ نفر که نیستن از همه قشر و همه سطحی هستن هرکسی درمورد دغدغه‌های خودش تاپیک میزنه.

نمی‌دونم درک این مسئله کجاش سخته که عین جامعه‌ی واقعی، این‌جا هم همه نوع ادم داریم و تاپیک هرکسی براساس نحوه زندگی خودشه. والا من ندیدم کسی که تاپیک یارانه زده تاپیکای قبلش این باشه که من پولدارم که نشستید ایراد می‌گیرید. یا ندیدم تاپیک کسایی که قبلا تاپیک زدن پولدارن الان این باشه که یارانه کی می‌دن.

من بحثی با آدم احمق و متعصب ندارم. چشم هرچی شما می‌گی درسته‌. اگر می‌خوای بحث کنی استدلال بیار. بازی احساسی راه انداختن و ننه من غریبم راه انداختن و آی دلمو شکوندی رو ببرید واسه بقیه چون اینجانب حوصله‌ی خاله خشتک‌بازی رو ندارم.
دروغگو ک حافظه هستش  یهو میبینی تو یه تایپیکی یه چی دیگه میگن و لو میرن    

حالا بازم اینا قابل اغماضه 

یکی هست کلا جوری القا میکنه که هر کار من میکنم صحیح هستن 

و من خاص هستم 

یه تفکرات پرت و پلایی هم داره 

اه اه 

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

جالبه پر بازدید شده بود  کاربرای ساده هم میگفتن وااای دختر تو که رشته ت عالیه  چند سال د ...

انسان ها دنبال توجه هستند!

ما همه انسان ها از نظر علمی یک سری کمبود هایی داریم..

ولی کاش کسانی که بدون دغدغه فکری هستند تاپیک های مفید و متنی بزنن..

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

نمیگم همه اما خصلت مردم ما اینه اگه مسابقه بدبختی باشه همه شون بدبخت ترین هستند و اگه مسابقه دارایی و ثروت باشه اونها ثروتمندترین هستند اگه مسابقه کتاب خونی باشه اونها بیشترین کتاب رو خوندن یعنی توی هر مسابقه ای اول هستند بی خیال سخت نگیر فقط نگاه کن و عبرت بگیر

دقیقا بعد رلا ما دم به دقیقه قهر 

خب عزیزم آخه رل شما مثل رلای بعضی از نینی سایتی ها تخیلی نیست واقعیه

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
میدونی چیشددددددددددددد

نه چیشددددددددددد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نه چیشددددددددددد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یادته گفتی؟ 

من شبا اینطوری میگفتم که خدایا پول بابامو بدن چیکار کنم؟ و.. میگفتم

مامانم دیشب گفت 25 فروردین قراره بدن ..

ولی هنوز چک نفرستاده فقط زنگ زدن 25 فروردین اماده اس

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

خدایی من ۱۷۱ هستم دروغ نمیگم ولی بقیه رو نمیدونم  زیر ۱۷۵ ب نظرم متوسط محسوب میشه

منم خودم ۱۷۲ 

ولی یکی اومده بود میگفت ۱۸۵ منم😂😂

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...