2777
2789
عنوان

چسب قطره ای،😔😔😔😔😔

513 بازدید | 35 پست

چند قطره چسب قطره ای پاشیده شد رو سطح سنتور . سنتور جنسش چوب رنگ شده هست . با چی پاکش کنم که رنگ خود ساز نره ؟؟؟ اگه کسی اطلاعاتی داره کمکم کنه یه راه حل بگید،🥺🥺🥺🥺😑😑😑😒😒

من هستم   ؟!نه ولی  من بودم     دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم پنبه و الکل بزن ببین نمیره... اب نمیشه بزنی؟

فعلا چیزی امتحان نکردم سطح ساز حساسه . آب میشه  فقط یک نمد تر رو بهش زد ولی نمیشه شستش. تو تجربه داشتی ؟؟؟ تو رو خدا خیلی مهمه . از دیروز خوابم نبرد ،🥺

من هستم   ؟!نه ولی  من بودم     دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.
باید سریع با یه پارچه چیزی  پاکش میکردی نباید میزاشتی خشک بشه

آخه زیر سیم ها بود نمیشد . حالا راهی سراغ داری؟؟؟

فعلا چیزی امتحان نکردم سطح ساز حساسه . آب میشه  فقط یک نمد تر رو بهش زد ولی نمیشه شستش. تو تجرب ...

شنیدم چسب الفارو با چربی میشه از بین برد، با پنبه و روغن مایع یکم بکش روش ببین بهتر نمیشه 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

اوفف حالا اینم غصه داره عیب نداره توجه نکنید

خوب راهی سراغ  نداری؟

فعلا چیزی امتحان نکردم سطح ساز حساسه . آب میشه  فقط یک نمد تر رو بهش زد ولی نمیشه شستش. تو تجرب ...

ببی عزیزم بهترین راه اینه سنتورو ببر دیش متخصص که ساز فروشی و تعمیر داره....شاید هزینه برداره وای خیالت راحته.

من چسب قطره ای رو یا با نوشابه میبرم یا الکل حالا رو سطح ساز امتحان نکردم.

من ناخون مصنوعی هامو قبلا با همین چسب قطره ای نچسبوندم بعد با نوشابه میکندم

شنیدم چسب الفارو با چربی میشه از بین برد، با پنبه و روغن مایع یکم بکش روش ببین بهتر نمیشه 

چسب آلفا نمی‌دونم چیه . این قطره ای هست . ولی امتحان می کنم . اگه درست شد به اندازه یک بمب هیدروژنی انرژی مثبت می‌فرستم . البته اگه داشته باشم،😏

ببی عزیزم بهترین راه اینه سنتورو ببر دیش متخصص که ساز فروشی و تعمیر داره....شاید هزینه برداره وای خی ...

خوب اون که آره . حالا راه حل شما رو هم امتحان می کنم ممنون

چسب آلفا نمی‌دونم چیه . این قطره ای هست . ولی امتحان می کنم . اگه درست شد به اندازه یک بمب هیدروژنی ...

فک کنم همون الفارو میگن چسب قطره ای، ایشالا پاک میشه

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

نمیدونم سرچ کن گوگل حتما ی چی هس ک بتونه پاکش کنه  آخه چسب چیکار میکرد اونجا

سوار خریت من روی سیم ها بود . روی مضراب رو که نمد میزارن ، نمد رو چسب زدن مضراب ، نگو خشک نشده بود شروع کردم نواختن . و چسپ هم یه ذره پرید اطراف