2777
2789

راحته خیالت راحت اگه راحت نبود هیچوقت بچه دومی در کار نبود

آقا جانم صاحب الزمانم بیا تا دردمان درمان کنی😔🤲عاشق همسر ودخترم هستم 😘😍برای سلامتی وعاقبت بخیری خانوادم یه صلوات مهمونم میکنید                                     تیکر بارداری خواهرمه 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی

سر اولی فیزیولوژیک بودم ماما و همسر و وان و عود … بلند شدم تا کارای نوزاد رو‌بکنن دوش گرفتم سشوار کردم رفتم بخش یکماه هم زود به دنیا اومده بود خودم تلفنی همه رو خبر کردم صبحانه خوردم خوابیدم بعدشم در به در بیمارستان دخترم بودم همش رو خودم انام دادم برای هر شیر دهی تو کرونا رفتم تا بیمارستان

دومی بریخ بود سه هفته زودتر اومد اورژانسی سزارین شدم پدر من دراومد نه میشد بشینی نه بلند بشی رگ سیاتیک و دیسکم گرفته بود میگفتن تکون نخور سردرد میشی راه رفتن مصیبت بود بحه بیمارستان بود تا ۵ روز نمیتونستم برم شیر خشک دادن بهش مصیبتی بود هنوزم یکم‌سرد میشه من دلدرد میگیرم بخیه هام میسوزه

همه میگفتن با اون شرایط رفتی طبیعی زایمان کردی حالت خوب بوده مگرنه طبیعی داغونه گفتم شاید 

سر سومی دکترم بزرگی کرد نذاشت کورتاژم کنن با اینکه زیاد از سزارینم نگذشته بود قبول کرد تو‌مطب بحه ۴ ماهه رو طبیعی زایمان کردم با اون وضع روحی و تو مطب باز طبیعی بهتر بود از اونحا رفتیم خونه و انگار نه انگار هرحند حال روحیم افتضاح بود

الان باردارم قطعا اگر خدا یاری کنه و شرایط اکی باشه این رو هم طبیعی میخوام

سر اولی فیزیولوژیک بودم ماما و همسر و وان و عود … بلند شدم تا کارای نوزاد رو‌بکنن دوش گرفتم سشوار کر ...

ایشالا زایمان راحتی داشته باشی ، ولی من اگه ی روزی بخوام بچه دارم شم اصلا جرعت طبیعی رو ندارم . درد پریودی هم به زور تحمل میکنم 🤦‍♀️

ایشالا زایمان راحتی داشته باشی ، ولی من اگه ی روزی بخوام بچه دارم شم اصلا جرعت طبیعی رو ندارم . درد ...

هیح نوع زایمانی رو نباید به هیخ کس تحمیل کرد هرکس باید با توجه به شرایطش خودش تصمیم بگیره مادرهمسرم یک فرزند داره و سزارینی بود همیشه میگفت سزارین هر حقدر بد باشه بهتر از طبیعیه من حرفشو رد نکردم پیش خودم گفتم من که تجربه نکردم شاید فرمایش ایشون درست باشه

اما وقتی هر دو رو تحربه کردم به نظر من اینطور اومد که طبیعی بهتره

ایشالا نوزادت صحیح و سالم باشه و با خودتون بیاد منزل کنار هم‌استراحت کنید و دوران نقاهت خوبی داشته باشین پرستار دلسوز هم کنارتون باشه ازتون مراقبت کنه اینطوری سزارین بهتر پیش میره

سر اولی فیزیولوژیک بودم ماما و همسر و وان و عود … بلند شدم تا کارای نوزاد رو‌بکنن دوش گرفتم سشوار کر ...

اره اگه سزارین خوب بود خدا یه دریچه میذاشت بچه رو از اونجا برداریم برای کسایی که مشکل دارن خوبه اما طبیعی خیلی بهتره 

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩

عزیزم اگه تهرانی اسم مرکزی که زایمان فیزیولوژیک داشتی رو بگو من در به در دارم میگردم برای زایمان فیزیولوژیک نمی‌دونم کجا انجام میدن کجا خوبه آموزش ها از کی باید شروع بشه زایمان دوممه اولی طبیعی بود اگر خدا بخواد این یکی رو دوست دارم حتما فیزیولوژیک زایمان کنم 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

عزیزم اگه تهرانی اسم مرکزی که زایمان فیزیولوژیک داشتی رو بگو من در به در دارم میگردم برای زایمان فیز ...

سلام عزیزم 

خانم‌ نیلوفر قاسمی دستگردی سمت تهرانپارسه الان اینستا بالا نمیاد پیح رو بدم بهتون اما گوگل کنی میاد ماهه ماااااه من تمام بارداری ها و سقطم با ایشون بود حتی تو‌زایمانم بخیه هم نخوردم کلی رقصیدیم خندیدیم تو دردها کیف کردیم

سلام عزیزم  خانم‌ نیلوفر قاسمی دستگردی سمت تهرانپارسه الان اینستا بالا نمیاد پیح رو بدم بهتون ...

وای چقدر دلم خواست 😁😁😁😁 یک دنیا ممنونم ازت عزیزم ♥️

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

وای چقدر دلم خواست 😁😁😁😁 یک دنیا ممنونم ازت عزیزم ♥️

اسم مرکزشون‌‌ نوگل هستش البته دوتا نوگل داریما اشتباه نکنید هردو‌هم‌شرق هستن

خدا حفظش کنه سر زایمان من داشت از زایمان حهارم میرفت خونه بخوابه تو استوری گفت یادمه خیلی خسته بود هم‌خودش که عامل زایمان بود هم مامای همراهم که دستیارش بود خانم نیلوفر آقایی 

استوری رو‌دیدم گفتم خداروشکر من امشب دردم نگرفته مگرنه قطعا نمیاد

سه ساعت بعد دردام شروع شد تماس گرفتم خواب بود حنان با انرژی اومدن بیمارستان زدیم رقصیدیم باورم نمیشد خدا پسرشو‌ نگه داره براش انرژی مثبتی هستش ایشون

حتما برو کیف میکنی ایشالا ولی اگر شد منو خبر کن زایمانتون کی هست؟