2777
2789
عنوان

یکماه ازمسافرتمون میگذره.تواین یکماه خانوادگی بیشترروزا مریصیم

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آنتی بیوتیک بخور عفونت نکنه دارو بخور ژلوفن و نوافن دردش میندازه

باور میکنی اصلا و اصلا مسکن تاثیری نداره

قبل کشیدن دندونم ده روز آنتی بیوتیک میخوردم اونم دو نوع

چون دندونم عمیق عفونت کرده بود

مگه تنها ویروس موجود کروناست ؟ هزاران ویروس مختلف هست و الانم خیلی پیشرفته شدن همه مردم مریضن دور و ...

نه منطورم اینکه ک دندون درد ک واگیر نیست.کمردرد کیپ شدن گوش.شست و شویگوش اینا مگه واگیردارن

باور میکنی اصلا و اصلا مسکن تاثیری نداره قبل کشیدن دندونم ده روز آنتی بیوتیک میخوردم اونم دو نوع چ ...

برو یه عکس بنداز شاید بازم عفونت داره بهت پلی سلین میدنخوب میشه

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
نه منطورم اینکه ک دندون درد ک واگیر نیست.کمردرد کیپ شدن گوش.شست و شویگوش اینا مگه واگیردارن

خب وقتی یه ویروس چنین مشکلاتی رو ایجاد کنه و ویروس به شما منتقل بشه بله دیگه این علائم رو شما هم میگیری

مثلا ویروس کرونا باعث مشکلات گوارشی شد. اسهال واگیر دار نیست ولی ویروسی که باعث اسهال میشه واگیرداره 

و اینکه دندون درد گاهی بخاطر عفونت سینوس هاست 

منم الان که اژ سفر برگشتم مشکل سینوس پیدا کردم و دندونم درد میکنه 

مرسی ۵زیزم.آره حتما پیگیری میکنم

پیگیری کنیا من شش سال پیش دندون ام عفونت کرد کل صورتم کبود شد همه میگفتن خدا بهت رحم کرده مستقیم عفونت تو خون پخش میشد میزد به قلبت

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔