2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیا اینجورن آبجی چاره ای جز ساختن و تلاش برای بهتر کردن شرایط نیست چه میشه کرد

تلاش کردم ۸ ساله دارم تلاش میکنم اما هر بار هزار قدم عقب تر میرم خسته شدم خسته ....این زندگی اخه چیه که اینقد باید عداب کشید اخه

تلاش کردم ۸ ساله دارم تلاش میکنم اما هر بار هزار قدم عقب تر میرم خسته شدم خسته ....این زندگی اخه چیه ...

خب منم بگم؟مادرمو 10 روز پیش از دست دادم تو بغل خودم هفتاد سال پر نکرد بدون هیچ  سابقه بیماری چند سال پیشم پدرمو از دست دادم بقیشم بگم؟؟؟

خب منم بگم؟مادرمو 10 روز پیش از دست دادم تو بغل خودم هفتاد سال پر نکرد بدون هیچ  سابقه بیماری چ ...

وقتی شوهرت یهوبی دلیل تو روت وایسه تهمت بزنه چی ...بعد بگه سالهاس واگدارت ردم به خدا ...و منی که هیچ گناهی نکردم 

وقتی شوهرت یهوبی دلیل تو روت وایسه تهمت بزنه چی ...بعد بگه سالهاس واگدارت ردم به خدا ...و منی که هیچ ...

میدونم بی نهایت سخته ولی با منطق و رفتارت سعی کن بفهمانی در اشتباست آخرین سعیتو بکن براش همسر خوبی باشی حتی اگه جواب نده و خدایی نکرده طلاق بگیرید مطمئن باش اخلاقای خوبت بعد ها  شکنجه روح و جانش میشه و اون که یاد خوش رفتاریات میفته و عذاب میکشه

میدونم بی نهایت سخته ولی با منطق و رفتارت سعی کن بفهمانی در اشتباست آخرین سعیتو بکن براش همسر خوبی ب ...

همسر خوبی بود در حد تلاش خودم و واقعا دیگه بیشتر و بهتر از این بلد نبودم و نیستم امروز عروب ضربه ی اخرو بهم زد متاسفانه یه بچه ی ۶ ساله دارم گیر اونم فقط دلم مرگ میخواد فقط ..امشب عهد کردم بمیرم حتی اون دنیا هم کلمه ای باهاش حرف نزدم چون من واقعا کم نزاشتم براش

همسر خوبی بود در حد تلاش خودم و واقعا دیگه بیشتر و بهتر از این بلد نبودم و نیستم امروز عروب ضربه ی ا ...

دلم واسه تو میسوزه ولی واسه اون بچه بیشتر گناه داره هر تصمیمی میگیری حواست لااقل به اون باشه . میشه بپرسم مشکل اساسی شوهرت با تو چیه؟

دلم واسه تو میسوزه ولی واسه اون بچه بیشتر گناه داره هر تصمیمی میگیری حواست لااقل به اون باشه . ...

نمیدونم خودمم نمیدونم بعضی وقتا توبه بعضی وقتا دینه میشه اگه میتونست منو با دستاش خفه میکرد جوری جبه میگیره و حرف میزنه انگار دشمن خونیشم ...همیشه سعی میکنم راصی نگهش دارم که دعوا نشه ارامش باشه ولی پوسیدم دیگه