2777
2789

روز ولنتاین وقتی دیدم شوهرم چیزی برام نخریده(دستش خالیه)خیلی دلم گرفته از بی پولی از قسط و ....زدم زیر گریه (من همیشه خیلی مراعاتشو میکنم ولی نمیدونم یهو چم شد)

الان داشت بهم میگفت خیلی دلم شکست وقتی اشکات رو دیدم غرورم خورد شد😔 خدایا جیب همه ی جوونایی که زحمت میکشن رو پر پول کن✨

👶🏻=👰+🤵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه مگ ولنتاین تو این دغدغه جزو واجبات ؟

گریه کردید دلتون گرف قبول ولی خدایش ولنتاین گریه نداره اگر کادو نگیرید یه کیک ساده پخت میکردی یه چایی یه فیلم دوتایی میدید صفا صمیمیتش می ارزه به صدتا تظاهر خرس وکادو الکی 

دنیا بخاطر چیزایی فانی نه بخودت زهر کن نه همسرت 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

حالا شوهر من داره و نمیخره امسال خرید فقط روش ننوشت توروخدا گالتو ببند تاسال دیگه رومخ من نباش خستم کرده بخدا منم بردم تو همون فروشگاهه که خریده بود پسش بدم گفتن نمیشه منم چرتش کردم تو فروشگاه اومدم بیرون 

من اصلا ولنتاین برام مهم نبوده و نیست 

سر اینجور مسائل اوقات خودتو تلخ نکن مهم باهم بودنه

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
حالا شوهر من داره و نمیخره امسال خرید فقط روش ننوشت توروخدا گالتو ببند تاسال دیگه رومخ من نباش خستم ...

وااا خوب چرا مگ کادو بزور میگیری؟

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
آخه مگ ولنتاین تو این دغدغه جزو واجبات   گریه کردید دلتون گرف قبول ولی خدایش ولنتاین گریه ...

دغدغه فراوونه،توی این گرونی آدم دلش به همین خوشیای کوچیک گرم میشه

👶🏻=👰+🤵