2777
2789
عنوان

نویسندگی

42 بازدید | 7 پست

خواهرزاده ام میخواد کتاب بنویسه خیلی علاقه داره به نویسندگی 

۱۸ سالشه از ۷ سالگی داستان و قصه کودکانه برای خودش مینوشت که هنوز دارتشون بعد تو سن ۱۵ سالگی یک رمان خوب و قشنگ و در کنارش مثل کتاب نکات و قوانین زندگی رو هم نوشته 

یعنی کتابش ترکیبی از رمان و داستان، واقعه، اتفاقات و تجربه های زندگیه ولی چاپ نکرده چون نمیدونستم چجوری

از بچگی علاقش به به نویسندگی و کتاب نوشتن بوده و هست

الانم میخواد یکی دیگه کتاب بنویسه با محتوای انگیزشی و با رمانش ببره برای چاپ و تصمیمش جدیه برای چاپ کردن

قراره دوتایی پیگیری کنیم ولی چون تو این موضوع سر رشته ای ندارم میشه کامل راهنمایی کنید از کجا شروع کنیم؟

کجا متن کتابشو بنویسه که ببره برای چاپ؟

بعد کجا ببریم کتاباشو برای چاپ و هزینه ش چقدره؟ تا جایی که میتونین ممنون میشم کمک کنید

توانا بود هر که دانا بود کاربری دست سه نفره

فکر کنم اول باید تایپ کنه پی دی اف کنه

ببره انتشارات ببینه قبول میکنن یا ن

هزینه هم فرق دارن ناشرا

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

تو لپتاپ میتونن تایپ کنن

بعد فایل رئ ببرین پیش یه ناشر خوب

اونجا میخونن و ادیت میکنن و بعد چاپ میشه

صفحه ارایی هم میکنن فقط به شرطی که ناشر از کتابشون خیلی خوششون بیاد و براشون ارزش چاپ داشته باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو لپتاپ میتونن تایپ کنن بعد فایل رئ ببرین پیش یه ناشر خوب اونجا میخونن و ادیت میکنن و بعد چاپ میش ...

لپتاپش خرابه

اگه پیش ناشر بردیم قبول نکرد میشه ببریم جای یکی دیگه که شاید قبول کنه؟؟

لپتاپش خرابه اگه پیش ناشر بردیم قبول نکردم میشه ببریم جای یکی دیگه که شاید قبول کنه؟؟

تو موبایلم میشه تایپ کرد عزیزم

اره کلی نشریه هست 

بالاخره یکی قبول میکنه اگه کارشون واقعا خوب باشه

تو موبایلم میشه تایپ کرد عزیزم اره کلی نشریه هست  بالاخره یکی قبول میکنه اگه کارشون واقعا خوب ...

مرسی گلم از راهنمایی💙