2777
2789
عنوان

رفته بودم نامزدی خاستگارم که...

291 بازدید | 14 پست

این خاستگارم  پسر اقواممون هست  خیلی خوشتیپ و چشم رنگی ولی اخلاقش عین گاو تازه بلانصبت گاو و اصلا به سطح خانواده ما نمی‌خورد و خیلی من سرترم تا چند سال همینجور خاستگاری میکردم و حتی تا چند وقت هم پی گیر بوده بازم جواب منفی از طرف خانوادم و من شنید دیگه رفت با یکی از دختر اقوام باباش ازدواج کرد امشب نامزدیش بود دوست نداشتم برم ولی دیگه رفتم خودش کلا انگار خانوادگی راضی هم بودن از دختر هم نه چون همش دو دل بودن دیگه امشب نامزدی کردن و یه عاقد اومد یه صیغه محرمیت خوندن اول گفتن شش ماه بعد مامانش گفت نه بزن یک ساله دیگه یک سال صیغه شدن که ببینن باهم می‌سازن  خلاصه انقدررر تو مراسم نگاهم میکرد نگاهش همون نگاه قدیم بود عذاب و جدان گرفتم یعنی دیگه به غلط کردن افتاده بودم اعصابم خورد شد میخواستم بگم بابا ازدواج کردی رفت انقدرر هول نباش دیگه حتی رفته بودم تو اتاق بچه خواهرم رو بخوابونم اومده بود وسط داشت با عروس می‌رقصید یهو در اتاق باز بود داشت نگا میکرد دیگه اعصابم خورد شده بود اه اه اه 

ولی بیخیال میرفتم میرقصیدم توجه ای بهش نمی‌کردم آخرش هم موقعه خداحافظی گفتم انشالله خوشبخت بشین خدانگهدار هوففف راحت شدما

خدایا شکرت بابت همه چی 

دلم واسه زنش سوخت

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور داشتید بپرسید 📚🤍"

دلم واسه زنش سوخت

بخدا منم یعنی بیشتر نگران دختره بودم گفتم کاش نمیفرستم که منو نبینه خب بابا وقتی هزار بار جواب منفی شنیده خیلی پیله بود 

خدایا شکرت بابت همه چی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچاره زنش 

کاش کسایی که تکلیفشون با خودشون معلوم نیست زن نگیرن

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁

منم چندماهه که عقد کردم 

یکی از اقواممون که خواستگارم بود هم شنیدم که بعد از من رفته با دخترخالش نامزدی کرده 

امروز دیدم پسره داخل اینستا کلوزفرند استوری گذاشته 

بازش کردم دیدم نوشته ( شاید هیچوقت فراموشت نکنم) اصلا برگام ریخت

حالا اگه اینستا پست میذاشتم میگفتم لایک کن ، نمیکردی 😒شوخی زیاد میکنم😁 نه لایک کن نه دلخور شو 🫀                         بله دانشجوی پزشکی هستم .میام اینجا تا از درس دور باشم . میشه لطفا سوال کنکوری نپرسی؟🥺❤️
منم چندماهه که عقد کردم  یکی از اقواممون که خواستگارم بود هم شنیدم که بعد از من رفته با دخترخا ...

وایییی حالم بهم میخوره از این خاستگار های پیله اه اه اه 

خدایا شکرت بابت همه چی 
منم چندماهه که عقد کردم  یکی از اقواممون که خواستگارم بود هم شنیدم که بعد از من رفته با دخترخا ...

تروخدا بلاکش کن مرتیکه رو

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور داشتید بپرسید 📚🤍"

بلاکش کن 

فک نمیکردم اینطوری باشه 

آخه هم خودشو فالو داشتم هم نامزدشو 

از اقوامن خب

زدم بلاکش کردم

حالا اگه اینستا پست میذاشتم میگفتم لایک کن ، نمیکردی 😒شوخی زیاد میکنم😁 نه لایک کن نه دلخور شو 🫀                         بله دانشجوی پزشکی هستم .میام اینجا تا از درس دور باشم . میشه لطفا سوال کنکوری نپرسی؟🥺❤️
ولی من بودم برای نامزدی نمی‌رفتم. 

خب مجبور شدم خونه تنها میشدم خانوادم گفتن شاید دیر بیایم نمیشه هم یه شهر دیگه بود نامزدی بخاطر همین نمیشد

خدایا شکرت بابت همه چی 
تروخدا بلاکش کن مرتیکه رو

منم چند وقت پیش ها یکی چند بار اومده بود شمارم رو از تو گوشی مامانش برداشته بود پیامم داده بود اصلا جوابش ندادم بلاکش کردم و خطمم عوض کردم بدم میاد حتی یه نفرم شمارم داشته باشم جز خانوادم

خدایا شکرت بابت همه چی