2777
2789

همیشه هر سال ولنتاین که میشه حال و هوای این روزای منم بارونیه .....من هیچ وقت تو زندگیم ولنتاین و کادو و سالگرد ازدواج نداشتم فقط یکبار ۱۵ ۱۶ سالگی یه کیک تولد پدر و مادرم خریدن و هموت شد آخریش ....امشب رفتم تو پارک تنهایی نشستم حسابی گریه کردم گریه از ته دل خیلی چسبید خیلی .....

تنها نیستی گلم ...حسرت خیلییییییی چیزا تو دلمه ...💔💔💔💔💔💔💔💔

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم امشب خیلی گریه کردم 

الان دیگه کاملا بیحال شدم

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁

خوب اونایی که تاپیکام خوندن میدونن بالای ۸ ساله منو شوهرم طلاق عاطفی واریم و دست بزن  و خسیس و رفیق بازه هیچ وقت برام کفش لباس نخریده میگه خودت حقوق داری ....و ....رابطه هم سالهاست نداریم ولی بل قدری پسرم رو دوست دارم که نمیخوام و نمیتونم تنهاش بذارم و به خودم یه فرصت دیگه بدم ...میترسم بمیرم و عشق و دوست داشتن رو تجربه نکرده باشم البته شوهرم از اول بسیار هشن دعوایی خیلی خشک و بی عاطفه و عاشق خواهراش، بود بعدا 

ه کلا رابطه امون به صفر رسید ...

عزیزدلم میدونم چقدر سخته اما سعی کن همون خلوت کردن با خودت توی پارک رو برای خودت لذتبخش کنی به جای گریه برای خودت یه شاخه گل میگرفتی سعی کن هرچیزی که نیاز داری رو خودت به خودت بدی منکه دیگه دارم همینکارو میکنم❤❤❤

دوست ندارم خودم به خودم کادو بدم دوست ندارم خودمو گول بزنم 

گول زدن نیست عزیزم اتفاقا بنظر من پذیرش هست

من تازه ازدواج کردم اما توجه از همسرم نمیبینم مگه اینکه خودم بهش پیله بشم تا بهم توجه کنه ولی یروزی تصمیم گرفتم با خودم روراست باشم گفتم من می پذیرم که همسرم کسی نیست که نیازهای منو برطرف کنه بهم محبت و توجه بکنه و تصمیم گرفتم همه اینا رو خودم برای خودم انجام بدم خیییلی برام سخت بود اما دیگه قید اونو زدم و از اون و هیچ کس دیگه ای هیچ انتظاری ندارم . . .

پس اصلا ازدواج به چه دردی میخوره 

نمیدونم واقعا.. میگم شاید من انتظار زیادی از ازدواج داشتم شایدم دیگه اخلاق طرف مقابلم همینه باید کنار بیام آخه زیاد این مشکل رو دیدم توی آقایون که به همسرشون توجه نمیکنن اما همسرم کلا مرد خوبیه بخاطر همین باهاش موندم و از این رفتاراش گذشتم و کنار اومدم