2777
2789
عنوان

رابطه های متعدد همسرم

1559 بازدید | 72 پست

دوستان نمی‌دونم در جریان تاپیکهای من هستید یا نه ولی من سر بیماری های همسرم مثل خودشیفتگی و پارانویید و خیانتاش و خاله زنک بازیا و مشکل جنسی و بی توجهی ب خودم و بچم اومدم منزل پدرم برای اقدام ب جدایی 

همسرم فامیل درجه یکمه و الان ک بقیه نزدیکا متوجه شدن ک چه بلاهایی سر من میاورده(قبل از این موضوع در سکوت مطلق بودیم برای اینکه کسی جزییات زندگیمو ندونه)همه اعتراف کردن ک همسرم قبل از ازدواج آدم نرمالی نبوده و رابطه های زیادی داشته و سالها خونه مجردی داشته و همه کاری کرده 

خیلی حالم بده ک چرا کسی به من نگفت یا مانع انجام این وصلت نشد ک من و بچم الان بیچاره شدیم 

حالم بده امید ب زندگیم صفره حتی از اتاق نمیتونم برم بیرون حتی دوست ندارم بحمو ببینم از خونواده خودمم بدم میاد ک چرا اصرار بر ازدواجم کردن

اکانتم مثل دفتر خاطراتم میمونه برام تا اگر بعد از جدایی ذره ای عذاب وجدان گرفتم بخاطر آینده ی بچم یه سر به اینجا بزنم بهم یادآوری بشه ک من از هیچ تلاشی برای اصلاح و حفظ این زندگی دریغ نکردم و بازهم بهم یاد آوری بشه ک خیروصلاح و آرامش بچم در جدایی بود و من چاره ای نداشتم و با جدایی هممون خوشبخت تر از قبل شدیم خوشحال میشم اگر تاپیکام خسته کننده و تکراری بودن ردبشید ازش و بسیار ممنون میشم اگر کامنت بزارین و من از نظرات ارزشمندتون استفاده کنم و بهم لطف میکنید اگر دعام کنید...🤎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا فکرمیکنن اگر عیب و ایراد کسی رو موقع ازدواجش برملا کنن اون دنیا میرن جهنم نمیدونن یکی دیگه با این پنهانکاری زندگیش تباه میشه

انشالله خدا مسیرتو جوری عوض کنه شادی به دلت برگرده عزیزم 

خاک+کاکتوس=خاکتوس(دیگه فلسفه نام کاربری رو نپرسید❤️)  میتونید رُکتوس هم صدام کنید ترکیب یک انسان رُک +کاکتوس=رُکتوس

هنوز دیر نشده 

میتونب ی سینگل مام بشی ک روی پای خودش وامیسته و پر قدرت ادامه میده زندگی هنوز جریان داره 

هنوز خیلی چیزاست ک تجربع نکردی امید داشته باش به روزای روشن دلم برات روشنه 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

واقعاااا لعنت بهشونن که نگفتنننن

خیلی حالم بده ببین با خودم نیومد بیرون انقدر هیز به خانوما نگاه میکرد نمی‌تونستم ثابت کنم یا نمی‌تونستم کاری کنم ک دست از اینکارا بکشه قبلش همه میگفتن آدم خوبیه 

اکانتم مثل دفتر خاطراتم میمونه برام تا اگر بعد از جدایی ذره ای عذاب وجدان گرفتم بخاطر آینده ی بچم یه سر به اینجا بزنم بهم یادآوری بشه ک من از هیچ تلاشی برای اصلاح و حفظ این زندگی دریغ نکردم و بازهم بهم یاد آوری بشه ک خیروصلاح و آرامش بچم در جدایی بود و من چاره ای نداشتم و با جدایی هممون خوشبخت تر از قبل شدیم خوشحال میشم اگر تاپیکام خسته کننده و تکراری بودن ردبشید ازش و بسیار ممنون میشم اگر کامنت بزارین و من از نظرات ارزشمندتون استفاده کنم و بهم لطف میکنید اگر دعام کنید...🤎