2777
2789
اگه ام آر ای دادی هیچی نبوده پس  درد باسن ربطی به بقیه علامت هاتون نداره،آهن،پلاکت ها همه درستن ...

منم ب غلطت خون شک دارم ام ار ای گفت دیسک خیلی خفیف کمر دارم کمبود آهن هم دارم ولی غلظت خون تو ازمایش ک نداشتم 

صبحا ک بیدارمیشم فرقی با وقتای دیگ نداره همین علایما ک گفتم دارم 

شاید همون دیسک زده به رگ سیاتیک

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون چیه 

بقیه علائم را نمیدونم راستش بیشتر به همون که دوستان میگن دیسک باشه میخوره ولی این یکی که دقیقا درد تیز و نواری فقط توی یک سمت مقعد باشه میگن میگرن مقعدی که بستگی به نوسانات هورمونی و خلقی داره و مثل میگرن های دیگه میتونه بره و بیاد و بعضی وقت ها هم حمله های درد داشته باشه 

♡~God knows the best
بقیه علائم را نمیدونم راستش بیشتر به همون که دوستان میگن دیسک باشه میخوره ولی این یکی که دقیقا درد ت ...

اهان شاید باشه چ متخصصی میتونه تشخیص بده چون خودمم خیلی استرس و اضطراب داشتم تو این دوماه

اهان شاید باشه چ متخصصی میتونه تشخیص بده چون خودمم خیلی استرس و اضطراب داشتم تو این دوماه

نمیدونم راستش شاید گوارش یا اعصاب ولی اگه همون باشه تنها راه درمانش همونه که استرس و اضطراب نداشته باشین

♡~God knows the best
منم ب غلطت خون شک دارم ام ار ای گفت دیسک خیلی خفیف کمر دارم کمبود آهن هم دارم ولی غلظت خون تو ازمایش ...

من هم قرص آهن میخورم هم آسپرین

فعلآ برای آهن نتیجه نگرفتم چون همچنان دستو پام کز کز می‌کنه ولی آسپرین حسابی حالمو خوب می‌کنه انگار خون بدنم تازه داره جریان پیدا می‌کنه😑

شاید همون دیسک زده به رگ سیاتیک

نمیدونم ک 

آدم دیدی مثلا یهو رگش بگیره کلا هرجایی رگ بدنم هست اونجوری گرفتگی داره انگار ، مثلا رگ گردنم سمت راست پای چپم زیر زانو انگشت بزرگه پای چپ داخل باسن سمت راست بعد یهو مثلا میچرخم اینور اونور رگای پشتم میگیره 

من هم قرص آهن میخورم هم آسپرین فعلآ برای آهن نتیجه نگرفتم چون همچنان دستو پام کز کز می‌کنه ولی آسپر ...

برا غلظت چ آزمایشی دادی 

من ۴ سال پیش دوبار سقط داشتم رفتم دکتر آزمایش انعقاد خون نوشت گفت مشکل از اونه خون ب جنین نمیرسه بعد آسپرین میخوردم و امپولشو میزدم نمیدونم از اونه یا ن دست و پاهامم خیلی گرم میشه تازگیا یهو کل بدنم انگار گر گرفتگی میشه

گزگزو خواب رفتن پا احتمال زیاد از دیسک هست برو ی دکتر خوب خودت هم حتما اسم دیسک رو بیار تا چک کنه بر ...

اهان ولی من احساس میکنم بیشتر جاهای بدنم اینجور میشه 

برا غلظت چ آزمایشی دادی  من ۴ سال پیش دوبار سقط داشتم رفتم دکتر آزمایش انعقاد خون نوشت گفت مشک ...

منم بعضی وقتا علاوه بر گرگرفتگی کف پاهام حس درد داغی زیاد داشتم که چون همه چیم خوب بود متخصص خون گفت مشکل از همون کمبود اهنه ،ازمایش خاصی ننوشتن چکاپ کامل دادم فقط