2777
2789

آشنا ک نیست همسایه میشه گفت پیره و تنها بعد همیشه میاد تو پیش مادرشوهرم میگه من شوهر خواهرم ک مرده رو میبینم ک میاد میزنه تو سرم....میگه خواب هم نیستم بیدارم میبینمش همیشه شبا..‌‌‌‌‌بعدم همیشه میگه ک سرش خیلی درد می‌کنه حتی یه روز سرشم باد کرده بود  بعد حالا مادرشوهرم میگه این جن داره جن ها  و میبینه فکر می‌کنه شوهر خواهرشه ....

اینم بگم ک بنده خدا می‌گفت تو خونه قبلیم خوب بود اینجا ک اومدم اینجوری شدم می‌گفت شب ک میشه غصم میگیره هر چی هم دعا میگیره یه چند روز خوبه باز همون جوری میشه میگه قرآن هم میزارم بازم میاد میزنه منو...عجلل خالق

بسم الله الرحمن الرحیم 

خونشو عوض کنه 

همه جا خونه ی قران کوچیک بزاره مخصوصا کنار اینه ها 

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه هاش کجان طفلی ؟🙃

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

چند تا پسر داره هیچکی بهش سر نمیزنه 

چقدر دلم سوخت براش 

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷