2777
2789
عنوان

دزدی، درد دل

227 بازدید | 15 پست

دوستان،

چندسال قبل شوهر سابقم ازم مبلغ بالایی پول دزدید، پول نقدی که داخل منزل بود، نه در بانک، و بدتر از همه اینکه پیش من امانت بود.

نمیتونستم دزدیش رو اثبات کنم چون همسرم بود و توی یک خونه بودیم، داخل خونه هم که دوربین نداشتیم و انگشت نگاری هم فایده نداشت چون به هر حال خودش ساکن اون خونه بود.

خودشم میدونست که کاری نمیتونم بکنم، اگرم میرفتم شکایت میکردم میتونست به راحتی انکار کنه و بعدش به جرم تهمت و افترا ازم شکایت کنه. خلاصه منظورم اینه که راهی نداشتم، سر همون جریانات فهمیدم که داره خیانتم میکنه و سریع ازش جدا شدم، جداییم سخت نبود و راحت انجام شد.

الان بعد از چندسال هنوز فکرم درگیر این موضوعه، اصلا نمیتونم از ذهنم پاکش کنم و خیلی از این بابت زجر میکشم، اینکه پولی که پیشم امانت بود رو دزدید و هیچی به هیچی، خیلی سختمه فراموش کنم این موضوع رو، خواستم اینجا درد دل کرده باشم، شاید کسی چیزی گفت و دلم آروم شد. 

بخدا قسم تا آخر عمر به هیچکس اعتماد نخواهد داشت و به طرز زجر آوری زندگی خواهد کرد چرا که خودش از همسر خودش دزدی کرده

این خودش بدترین درد براش هست، بی اعتمادی خیلی سخته، مثل خوره وجودش رو میخوره

یه جایی هم از یه آدمی ضربه خواهد خورد که فکرشم نمیکرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین که تونستی ازاین آدم جدا شی خدارو شکر کن  پول رو چی تونستی جور کنی برگردونی به صاحبش؟

مرسی، 🌸

بله، اصلا متوجه هم نشدن چه اتفاقی افتاده، پول رو جور کردم خدا رو شکر، ولی خوب سخت بود، مبلغ کمی نبود،

خیلی زجر میکشم از فکر اینکه همچین کاری کرد، و بدتر از اون قادر به اثباتش نبودم، ...

یکی از فامیلای شوهرم چندسال پیش ازم دزدی کرد مادرشوهرم نذاشت رسواش کنم الان ازدواج کرده با پارتی بازی رفته سرکار و زندگیش عالیه، خیلی ناراحتم که تاوان دزدی رو پس نداد دست حروم زد توی مالم ولی انگار نه انگار

بخدا قسم تا آخر عمر به هیچکس اعتماد نخواهد داشت و به طرز زجر آوری زندگی خواهد کرد چرا که خودش از همس ...

نمیدونم واقعا، احساس میکنم بی وجدان تر از این حرفها بود ... امیدوارم یکجا تقاص پس بده، خیلی ضربه بدی بهم زد، 😔

نمیدونم واقعا، احساس میکنم بی وجدان تر از این حرفها بود ... امیدوارم یکجا تقاص پس بده، خیلی ضربه بدی ...

به ازایِ رنجی که به شما داده، پس خواهد داد

خداوند صبرش زیادِ

یه وقتی، یه جایی، ضربه میخوره که در باورشم نگنجه

یکی از فامیلای شوهرم چندسال پیش ازم دزدی کرد مادرشوهرم نذاشت رسواش کنم الان ازدواج کرده با پارتی باز ...

منم از همین میترسم، که هیچزمان تاوان کارش رو پس نده،

ولی بدترش اینه که از ذهنم پاک نمیشه، حتی مشاوره گرفتنم فایده نداشت برام، خیلی آسیب دیدم سر این داستان، 😔

به ازایِ رنجی که به شما داده، پس خواهد داد خدواند صبرش زیادِ یه وقتی، یه جایی، ضربه میخوره که در ب ...

مرسی از دلگرمیت، 🙏🌸 امیدوارم، خیلی دلم سوخته، ... 😔

منم از همین میترسم، که هیچزمان تاوان کارش رو پس نده، ولی بدترش اینه که از ذهنم پاک نمیشه، حتی مشاور ...

منم از ذهنم پاک نمیشه متاسفانه هروقت ضرری چیزی میکنم یا اینکه خونه ندارم همش اون رو مقصر میدونم دست ناپاکش رو کرد توی مال و زندگی ما واسه همینه یکمون به دو نمیشه 

منم از ذهنم پاک نمیشه متاسفانه هروقت ضرری چیزی میکنم یا اینکه خونه ندارم همش اون رو مقصر میدونم دست ...

چقدر بعضی ها بی وجدانن، نمیفهمم چجور میشه که پول قلمبه که میبینن نمیتونن جلوی خودشون رو بگیرن؟ بعدم فکر میکنن آدم نمیفهمه، ... شوهر سابقم تا یک مدتی انکار میکرد، حتی به یه بنده خدایی تهمت زد که گفت حتما کار فلانی بوده، من موندم چجوری داره زندگی میکنه الان؟ چرا تقاص پس نمیده؟

خیلی بده که اینو میگم، ولی همش با خودم تجسم میکنم از یه طریقی بهم خبر رسیده که این آدم بدبخت شده یا یه چیزیش شده، ... 😔

چقدر بعضی ها بی وجدانن، نمیفهمم چجور میشه که پول قلمبه که میبینن نمیتونن جلوی خودشون رو بگیرن؟ بعدم ...

بیخیالش شو اون داره زندگی خودشو میکنه شما خودت رو داغون کردی انشالله به بدترین شکل تقاصش رو پس میده اگه اینطور هم نشه اون دنیا تقاص میده ما مسلمونیم عقیده به آخرت داشته باشی دلت آروم میشه ذره المثقالی بدی یا خوبی توی عالم گم نمیشه مطمئن باش