2777
2789
عنوان

چطوری بهش بگم گم شده

117 بازدید | 8 پست

عنوانچطوری به صاحبش بگم گم‌کردم147 بازدید| 7 پست

سلام حقیقتااا مشکل من یه جوریه 

خواهر شوهرم بارداره چون حالش بد بود چند روزه بستری شده با خواهر شوهر کوچیکم نوبتی پیشیم ، از شهرستان اومدم تهران 

امروز یهو چون حالش خوب نبود دکترا سریع گفتن باید زایمان کنه شوکه شدم چون هفت ماهس ، خلاصه تو کمتر از یه ربع باید دست تنها حاضرش میکردم بره واسه عمل

وسیله ها بهم دادن که نگه دارم الآن دندان مصنوعیشو گم کردم چون تو یه دستمال کاغذی گذاشت و بهم داد که نگه دارم از ظهر مغزم داره میترکه که چی بهش بگم وضعیت مالی ضعیفی داره حاضرم خودم براش بخرم اما مطمینم نمیزاره من هزینشو بدم ، یه دونه دندون هم بود

فردا که رفتم پیشش چی بگم ، خیلی خجالت میکشم چی بگم بهش بچه هاااا ، شوهر و خواهر شوهر کوچیکم میگن چرا بزرگش کردی ولی خودم حالم بده خستگی این چند روز شد صد برابر و به تنم نشست 🤧😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه دونه ؟ یا چند تا بود ؟ یا نه کامل 

اگه کامل که خیلی خیته 

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست

بگرد همه جا رو 

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست