2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این صاحب مغازه هم دو هفته ست منو سر می دوونه هی میگه شنبه زنگ بزن،دوشنبه زنگ بزن ،صبر کن قیمتای جدید بیاد بعد میخواد جنسو با قیمت گرونتر بهم بده.☹️هی هم تهدید میکرد اصلا به من چه برو اتحادیه برو فلان برو شکرت خودشون

من رفتم اتحادیه بعدش رفتم اصناف الانم قاضی رای داده البته ۶ ماهه این پروسه

بنظرم دست همشون تو یه کاسه ت.آخه خیلی محکم بدون ترس میگفت برو اتحادیه یه یارویی فکر کنم دستش بود پلیس بود اونجا بود میگفت بری اتحادیه کلی باید بدوویی و پول خرج کنی

بنظرم دست همشون تو یه کاسه ت.آخه خیلی محکم بدون ترس میگفت برو اتحادیه یه یارویی فکر کنم دستش بود پلی ...

من ریالی خرج نکردم فقط یه بار پول اسنپ دادم ولی نمیدونم حکم قاضی چیه اتحادیه واصناف که پول نمیخواد

اولش اتحادیه شورامیاد وتوواون آقا باید برید حرفاتون بزنید بعدش میرید اصناف بعدش اجرای احکام اگه مالش قاچاق باشه خیلی براش بدمیشه یا جواز نداشته باشه

من رفتم چون پرو پرو گف برو غلطی نمیکنی گفتم اگه حقمم نگرفتم حداقل بترسه بفهمه کارش بده

خدا خیرت بده بله متاسفانه ۹۶۰۰پول دادم پول اسنپ و رفت و آمدم هیچی ولی کوتاه نمیام نمیزارم پولم حروم بشه

خدا خیرت بده بله متاسفانه ۹۶۰۰پول دادم پول اسنپ و رفت و آمدم هیچی ولی کوتاه نمیام نمیزارم پولم حروم ...

اره بابا باید آدم بشن این بلا سرکسی دیگه نیارن خیالتم راحت ریالی پول نباید بدی