2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام، همکارم خواب دیده که باهم در خیابان بودیم، یک آجر از ساختمان نیمه کاره به سر من اصابت میکنه سرم شکسته و خون میاد،  میخواستم تعبیرشو بدونم. 

(دیروز حرز امام جواد (ع) که سفارش داده بودم به دستم رسید ممکنه تعبیرش این باشه که بخاطر این حرز بلایی از من دور شده؟!)

من همش نزدیک یه سالی میشه اکثر خواب میبینم 

فکم قفل میشه کل دندونام میپوکه همششش😂 خیلی بده تو خواب همش دعوا میکنم خواب باشه

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

من خودم از روزی که به دنیا اومدم تعبیر خواب بلدم اینجا همه منو به تعبیر خواب میشناسن برنامه هم نمیزنم

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
من خودم از روزی که به دنیا اومدم تعبیر خواب بلدم اینجا همه منو به تعبیر خواب میشناسن برنامه هم نمیزن ...

عزیزم میشه این خواب منو تعبیر کنی

همکارم خواب دیده که باهم در خیابان بودیم، یک آجر از ساختمان نیمه کاره به سر من اصابت میکنه سرم شکسته و خون میاد،  میخواستم تعبیرشو بدونم. 

(دیروز حرز امام جواد (ع) که سفارش داده بودم به دستم رسید ممکنه تعبیرش این باشه که بخاطر این حرز بلایی از من دور شده؟!)

یه  شب که فردای شب قدر ۲۳ بود خواب دیدم شب قدر بعد یه خانمی که میشناسمش گندم دستش بود یه آخوندی ام بود که میشناسمشون بود گفتن باید نماز امام علی بخونی بعد خانمه ام گفت باید بری آب بخوری یا آب بیاری امشب بخوری نمی دونم دقیق بعد مفاتیح ودیدم صفحه دعای شب قدر بود بعد من رفتم آب بیارم توراه آقای سیدی رو دیدم کلاه مشکی سرشون بود باهم داشیم میرفیتم توراه وضو گرفتیم  بعد توراه امام زاده ای رو دیدیم بعدازش رد شدیم بهش گفتم اسم پدربزرگمو که فوت شده گفت من میشناسمشون خوابم خیلی واقعی بود حس خوبی داشتم انگار میدونستم خوابه بعد دیدم پدر بزرگم نشسته اونجا با کت شلوار سورمه ای باخطای سفید فک کنم یه چوبم دستش بود مثل عصا بلندتر بود بعداونم اومد طرف راستم و داشتیم میرفتیم من گفتم که کاش من بچه میشدم میتونستم بغلتون کنم دیدم صورتم وکلا کوچیک شدم بع ازخواب بیدارشدم

اون گندمیم که دستشون بود خوشه گندم بود بعدوضو هم که گرفتیم داشیم مسح پا رو میکشیدیم بااون اقای سید پیر مردی که بودن

من خودم از روزی که به دنیا اومدم تعبیر خواب بلدم اینجا همه منو به تعبیر خواب میشناسن برنامه هم نمیزن ...

یه  شب که فردای شب قدر ۲۳ بود خواب دیدم شب قدر بعد یه خانمی که میشناسمش گندم دستش بود یه آخوندی ام بود که میشناسمشون بود گفتن باید نماز امام علی بخونی بعد خانمه ام گفت باید بری آب بخوری یا آب بیاری امشب بخوری نمی دونم دقیق بعد مفاتیح ودیدم صفحه دعای شب قدر بود بعد من رفتم آب بیارم توراه آقای سیدی رو دیدم کلاه مشکی سرشون بود باهم داشیم میرفیتم توراه وضو گرفتیم  بعد توراه امام زاده ای رو دیدیم بعدازش رد شدیم بهش گفتم اسم پدربزرگمو که فوت شده گفت من میشناسمشون خوابم خیلی واقعی بود حس خوبی داشتم انگار میدونستم خوابه بعد دیدم پدر بزرگم نشسته اونجا با کت شلوار سورمه ای باخطای سفید فک کنم یه چوبم دستش بود مثل عصا بلندتر بود بعداونم اومد طرف راستم و داشتیم میرفتیم من گفتم که کاش من بچه میشدم میتونستم بغلتون کنم دیدم صورتم وکلا کوچیک شدم بع ازخواب بیدارشدم

اون گندمیم که دستشون بود خوشه گندم بود بعدوضو هم که گرفتیم داشیم مسح پا رو میکشیدیم بااون اقای سید پیر مردی که بودن

عزیزم میشه این خواب منو تعبیر کنی همکارم خواب دیده که باهم در خیابان بودیم، یک آجر از ساختمان نیمه ...

خون هر خوابی که بخواد به آدم صدمه بزنرو باطل میکنه و کسی قصد آسیب زدن به شمارو داشته باشه و با این حرز یه سمت شما نمیاد راستی حرز امام جواد خیای خوبه مامان خودم داره

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌