2777
2789
عنوان

اجازه دادم خواستگارم بیان ولی..

135 بازدید | 4 پست

تایپیکای قبلم گفتم من یه سال باهمکارم درارتباط بودیم و همو خیلی دوست داشتیم و وابسته هم بودیم ولی وقتی خانوادم متوجه ارتباطمون شدن به شدت مخالفت کردن(به خاطر اینکه سابقه ترک اعتیاد داشت) و اجازه ندادن من دیگه برم سرکار ، ما چندماه دیگه ام تلفنی در ارتباط بودیم ونهایت به خاطر اینکه خیلی تحت فشار بودم تصمیم گرفتم تموم کنم رابطمونو( حدود دوماهه) ،الان یه خواستگار اومده شرایط مالی و خانوادگیش تقریبا خوبه ،با مادرش اومدن خونه ولی پسره اصلا به دلم نَشِست،نمیدونم چون همکارم و دوست داشتم اینجوریم، به خانوادم گفتم جوابم منفیه میگن دلیلت چیه یه دلیل منطقی بیار ،هرچی میگم ازش خوشم نیومده توکتشون نمیره،چیکار کنم بچه ها؟واقعا ازش خوشم نیومد ولی هرچی میگم قبول نمیکنن که بهونه الکیه و ما که میدونیم چرا جوابت منفیه،ازاونوقت تو دعواییم میگم ردش کن  میگه تو غلط میکنی حق انتخاب دیگه ای نداری  یا اینو قبول کن یا بیفت دنبال فلانی،تو خونه من جایی نداری دیگه😓

میدونم تحت فشاری

ولی بالاخره کسی ک بله رو میگه تویی

آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمی‌افتد،کسی نمی‌تواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی!                              ادوارد الریک

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.