2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم!!

102 بازدید | 6 پست

بچه ها بعد هفت روز تأخیر پریود شدم که اصلا سابقه نداشت انقدعقب بندازم،من همیشه پریودام دردناکه ،میشه من آز بتا بدم یانه فردا؟؟ 

امروز پریود شدم ،نشون میده ،چون ماه قبل دو روز پریود بودم و تمام الانم خونریزی دارم ولی درد ندارم نمی‌دونم چمه؟؟

اون ماه جلو انداختم این ماه این همه روزعقب!!!

از وقتی اقدام کردم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

عزیزم وقتی پریود شدی چرا میخوای آز بدی؟

شوهرم میگه برو آز بده ،اصلا نشون میده چیزی ،خیلی بدنم و هورمونا بهم ریخته

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم وقتی پریود شدی چرا میخوای آز بدی؟

بخاطر اقدامه؟؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شوهرم میگه برو آز بده ،اصلا نشون میده چیزی ،خیلی بدنم و هورمونا بهم ریخته

اگه تازگی شروع کردی به اقدام 

می‌تونه به خاطره اقدام باشه 

چون منی مرد باعث بهم ریختن هورمونهات میشه.

آدم وقتی از جهان می‌ترسد به دیوار تکیه می دهد.
اگه تازگی شروع کردی به اقدام  می‌تونه به خاطره اقدام باشه  چون منی مرد باعث بهم ریختن هو ...

اره دو ماهه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40