ژواآنا مدیر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 1303 عنوان هوایه بارونی دلتنگی🥲💔 | مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 64 پست هوایه بارونی🥲دلتنگی چندبرابر شده🥲پتو و کنار پنجره و عکساس🥲و خودش که دیگه نیست☹️💔 به کوری چشم بعضیا دوباره برگشتم😏😃 1402/11/27 | 20:24 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جذاب_تودلی عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 3993 کاش هیچوقت عشقایی که اخرش اینجوری میشن همون اول بهم بخوره😔😔 واقعا یا هم اونایی و قسمت هم نیستن کاش هیجوقت سر راه هم قرار نگیرن 😔😭 من نمیتونم بد باشممم من کل بدنم قلبه😊
جذاب_تودلی عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 3993 😅😅قربونت برم 🥹😢فکرشو کن 7سال اگه ازدواج کرده بود الان بچه هم داشت😔 خدانکنه نگوووو میدونم هیچی ارومت نمیکنه دردت ب قلبمممم 😔 من نمیتونم بد باشممم من کل بدنم قلبه😊
ژواآنا مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 1303 الهییییی بمیرم برات واقعا بغض کردم برات الانه ک گریم بگیره ایشالله هرکی باعث جداییتون شده خدا ... فداتشم ببخشید ناراحتت کردم آمین. تنها چیزی که باعث میشه آروم شم اینه ک عذاب کشیدن کسی ک باعث جداییمون شدو ببینم به کوری چشم بعضیا دوباره برگشتم😏😃
حساام عضویت: 1399/04/18 تعداد پست: 4733 کاش اصلا سره راه هم قرار نگیرن😢 اره واقعا منم کشیدم نامزدبودیم ولی ازدواج کردم دیگهولی اوهمچنان مجرده هنوز
ژواآنا مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 1303 خدانکنه نگوووو میدونم هیچی ارومت نمیکنه دردت ب قلبمممم 😔 خدانکن عزیزم💔❤ به کوری چشم بعضیا دوباره برگشتم😏😃
حساام عضویت: 1399/04/18 تعداد پست: 4733 واقعا یا هم اونایی و قسمت هم نیستن کاش هیجوقت سر راه هم قرار نگیرن 😔😭 اره یه اهنگی هست همینومیگه ادم قلبش اتیش میگیره😔😔
ژواآنا مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 1303 اره واقعا منم کشیدم نامزدبودیم ولی ازدواج کردم دیگه ولی اوهمچنان مجرده هنوز مطمعنم هرچقدرم شوهرت خوب باشه ولی هیچوقت اونو فراموش نکردی؟؟ درسته؟ به کوری چشم بعضیا دوباره برگشتم😏😃
جذاب_تودلی عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 3993 فداتشم ببخشید ناراحتت کردم آمین. تنها چیزی که باعث میشه آروم شم اینه ک عذاب کشیدن کسی ک باعث جداییمو ... خدانکنه قربونت برم هم ب عشقتون غبطع میخورم اخه عاشق های اینجوری مث تو کم پیدا میشه هم داره قلبم درد میگیره واست😘😍امین میبینی اون روزو دیر نیست🙂 من نمیتونم بد باشممم من کل بدنم قلبه😊
جذاب_تودلی عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 3993 اره یه اهنگی هست همینومیگه ادم قلبش اتیش میگیره😔😔 😣😣هعی روزگار نامرد من نمیتونم بد باشممم من کل بدنم قلبه😊
ژواآنا مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 1303 خدانکنه قربونت برم هم ب عشقتون غبطع میخورم اخه عاشق های اینجوری مث تو کم پیدا میشه هم داره قلبم درد ... ممنونم عزیزم❤💔 به کوری چشم بعضیا دوباره برگشتم😏😃
حساام عضویت: 1399/04/18 تعداد پست: 4733 مطمعنم هرچقدرم شوهرت خوب باشه ولی هیچوقت اونو فراموش نکردی؟؟ درسته؟ بهم خیانت کردتواینستاتاوقتیم نامزدبودم فکرمیکردم بهش برمیگردم باوجودخیانتش ولی نه فراموشش کردم چون جواب دوس داشتنم این نبودولی اون بعدش مث سگ پشیمون شدهنوزم مجرده
ژواآنا مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 1303 بهم خیانت کردتواینستاتاوقتیم نامزدبودم فکرمیکردم بهش برمیگردم باوجودخیانتش ولی نه فراموشش کردم چون ج ... چه بد من فکر میکردم بقیه جداتون کردن.. به کوری چشم بعضیا دوباره برگشتم😏😃
جذاب_تودلی عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 3993 هعیییی خداااا😔😔😔 غمت نباشع رفیق 🙂اینام میگذرع مث تموم اون شبایی و گذشت من نمیتونم بد باشممم من کل بدنم قلبه😊
ژواآنا مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 1303 کاش کسایی که قسمت هم نیستن هیچوقت سر راه هم قرار نگیرن لعنت به مخالفت خانواده ها منم مثل تو خانوادم ... دقیقا برایه ماهم مخالفت خانواده ها بود ولی خانواده اون بیشتررررر🥲شبی نیست که به مامانش نفرین نکنم و نخوابم به کوری چشم بعضیا دوباره برگشتم😏😃