2777
2789

کسی بدنگانمیکنه بنظرم 

اینروزا اینقدرهمه چی واضح هست که فرق آدم خوب وناجورمشخص باشه معمولن به نااهلش بدنگامیکنن که خب بهترم هست یکم خودشوجمع وجورمیکنه ولی تاحالاندیدم به یه آدم باشخصیت کسی بدنگاکنه تازه تحسینشم میکنن

بی شک باران زیباترین نعمت خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر این هست که بعضی زن های مطلقه بخاطر نیاز مالی ،جنسی،عاطفی و روحی ،خودشون رو راحت در اختیار مردها علی الخصوص مردهای متاهل میذارن،الکی نگین نه چون موردهای زیادی از نزدیک دیدم

البته خیلی از خانم های مطلقه پاسوز این ها میشن و با چشم بد نگاه میشه بهشون

خواهرشوهر خودم دوبار طلاق گرفت اما همیشه حریم رعایت میکرد و  مثل یک زن مجرد زندگی کرد 

اما زنی میشناسم که بعد از طلاق بارها با متاهل ها رفت تو رابطه

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
توی همین سایت  از دیشب تمام کاربرها به کسی که گوشی آیفون خریده  چون مستاجر است هر چی از ...

فکر میکنن چون صاحبخانه هستن چه خبره . هیچ خبری نیست همه باید بذاریم و بریم اون دنیا حتی یه کاشی هم نمی‌تونیم ببریم با خودمون 

یار خوب تمام ماجراست🍓❤️🍫
فکر میکنن چون صاحبخانه هستن چه خبره . هیچ خبری نیست همه باید بذاریم و بریم اون دنیا حتی یه کاشی هم ن ...

یکی می گفت با افتخار تو خونه ی خودم راه میرم.

انگار مستاجر  صبح تا شب فقط می شینه گریه میکنه .

زنها معمولا میترسن که شوهرشون بره طرف اون زن. 

چون کسی به مرد متاهل دختر نمیده. ولی ازدواج زن مطلقه نیاز به اجازه خانواده اش نداره. خود زنها این ترس و فکر رو تو جامعه رواج دادند.

یکی گفته بود طرف یک سال گوشت نخورده عقده ی آیفون داره کی گفته مستاجر گوشت نمی خوره    

بعضیاعزیزم بغیرپول هیچی ندان دریغ از یه ذره موفقیت وپیشرفت وتحصیلات  شخصیت که صفراصن

بی شک باران زیباترین نعمت خداست