2777
2789
مقایسه میشم - پسر دوستن دختر بکوبونن توجه نمی کنن محبت خدانکنه

دقیقا مادر منم همینه

اعتماد بنفس ادمو میگیرین با اینکارا بعدم یجا حرف اعتماد بنفس باشه میگن تو که نداری

خب خودتون تربیت کردید😒😒😒

البته از یجایی به بعد ادم باید زخماشو خوب کنه و خودشو رشد بده

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا مادر منم همینه اعتماد بنفس ادمو میگیرین با اینکارا بعدم یجا حرف اعتماد بنفس باشه میگن تو که ن ...

من هیچ انتطاری ازشون ندارم فقط ولم کنن کاری بهم نداشته باشن کمتر آسیب می بینم

من هیچ انتطاری ازشون ندارم فقط ولم کنن کاری بهم نداشته باشن کمتر آسیب می بینم

عزیزم اول از همه خودت باید ولشون کنی، باید انقد حرفاشون بزرگ نباشه برات، اهمیت ندی به حرفاشون، محل نزاری

باید خودت رهاشون کنی تا دیگه حرفاشون به چشمت نیاد

عزیزم اول از همه خودت باید ولشون کنی، باید انقد حرفاشون بزرگ نباشه برات، اهمیت ندی به حرفاشون، محل ن ...

رها کردم تو ی خونه ایم ولی هیچ حرفی باهم نمیزنیم 

من چندساله دارم با یارانه زندگی می کنم ۹۰۰ تومن ی ریال بهم نمیدن نه لباسی نه چیزی حسرت دخترا رو می خورم من رو نابود کردن خواهر بچه هم نیستم آدم تحصیل کرده ای هم هستم ولی بام اینن 

رها کردم تو ی خونه ایم ولی هیچ حرفی باهم نمیزنیم  من چندساله دارم با یارانه زندگی می کنم ۹۰۰ ت ...

میفهممت عزیزم

شرایط سرکار رفتن نداری؟

راستش کلاسا ارشدم تازه تموم شده نیاز به فرصت دارم خودمو پیدا کنم . دعا کن به آرامش برسم من خیلی مظلو ...

ما تو سری خورا مظلومیم😅

ولی من دیگه مظلوم نیستم ، مظلوم خودش ظالم تر از همه ست، چون اول از همه به خودش ظلم میکنه و بعدم اجازه میده بقیه بهش ظلم کنن

خوشگلم اعتماد بنفست رو بالا ببر، کارایی که همیشه دوس داشتی رو انجام بده، حال خودتو خوب کن

من سمینارهای شخصیت شناسی دکترهلاکویی رو گوش کردم خیلی بهم کمک کرد

خودت همیچین خانواده ای داری میدونی چجوریه، الان من جوری شدم که ارزوشونه برم خونشون و باهاشون حرف بزنم همیشه مواظب حرفاشونن ناراحت نشم، کسایی که همیشه ادمو تو سری میزدن!

نصف آرامشت واسه تاهلته  تو خونه ما متاهلا احترام دارن مجرد نه 😶 ولی میدونی اون تایم دیگه آدم ...

تو خونه ماهم همینطوره، هرروز خدا بهم چیز میگفتن یه خاستگار که میومد و یکم جدی میشد عزیز میشدم

اگرم یکی رو میگفتم نمیخوام اخلاق نداره میگفتن چیه کسی دیگه رو میخوای بیار معرفیش کن😑😑

درست میگی ادم وقتی از اون خونه بره دیگه رفته

ولی اینم بگم من ازدواجم کردم اهمیت نداشتم، هرروز سوال و جواب، حتی اینکه چی خوردم چی خریدم تک تکشو سوال میکردن و بازم کنترل زندگیمو داشتن، تصویری هرروز زنگ میزدن و چک میکردن!! منم دیگه خسته شدم و ول کردم انقد روانشناسی گوش کردم که دیگه جایی برا کسی نگه نداشتم و شب و روزم درگیر واقعیات شده بود

خلاصه که منم خیلی سختی کشیدم تا درستش کردم، الان خواهرم مجرده هنوز تو خونه ست اونم بریده بود و یادش دادم تا اونم دل بکنه و قاطیشون نشه، دلم برای خواهرم میسوزه، برای همه ی دخترایی که شرایطشون اینجوریه

تو خونه ماهم همینطوره، هرروز خدا بهم چیز میگفتن یه خاستگار که میومد و یکم جدی میشد عزیز میشدم اگرم ...

به جایی رسوندنم از ازدواج بدم میاد 

از اینکه بچه بیارم متنفرم کردن

از بس بی توجه بودن به آیندم 

از بس تلاش نکردن برا زندگیمون 

کاش جای بهتری واقعا متولد شده بودم

خوبه که یاد خواهرت میدی چیکار کنه

با خواهرمم همین کارا کردن اون متاهله ولی انگار فراموش کرده چیا کشیده منم درک نمی کنه باز تو خواهرتو می فهمی دمت گرم

به جایی رسوندنم از ازدواج بدم میاد  از اینکه بچه بیارم متنفرم کردن از بس بی توجه بودن به آیند ...

حق داری عزیزم ولی نزار توی این حال بمونی ، خودت به فکر خودت باش، هیچکس به داد ادم نمیرسه، حتی شوهر ادمم حوصله این چیزارو نداره 

عزیزمی بیا من ابجی تو هم میشم🤗🤗😘😘