2777
2789
عنوان

گوشیه غریبه رو سوزوندم کمککککک

129 بازدید | 13 پست

خانما دوست پدرم بهش گوشی داده بود پسرش آورده بود خونمون ولی وقتی پدرم اومد بهش زنگ زد گفت من نیاز ندارم بهش میارم برات ولی امروز و فردا می‌کرد گذاشته بود داخل توستر 

منم یکم پیش داشتم کیک درست میکردم همه جاشو تمیز کردم ولی اونو اصلا ندیدم ته بود بعد ۵ دقیقه دیدم داره دود میاد خاموش کردم الا قاب پشتش کلا مچاله شده و باتری گوشی باد کرده چجوری ب پدرم بگم    

خوشبخت ترین دختر روی زمینم و درانتظار خوشبختی بیشترم....به قانون جذب باور دارم و ازش نتیجه دیدم♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون استیکر خنده چی میگه؟😂

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
اینم بگم چن روزه همش بد میاریم دیشبم لباسشویی خراب شد 

همین الان برو سایت خیریه مهر افرین ۵۰ تومن صدقه بده بلا رفع شه مام بعضی وقتا اینجوری میشیم  پشت سر هم ضرر مالی میخوریم

كُلٌّ فِي فَلَكٍ همه چیز در گردش است...
خاک تو مخت نکنممم😂😂😂😂😂وای اگه میترکید چی 

وااای نگو مامانم داشت همینو میگفت ۲ دقیقه دیرتر می‌رسیدم با توستر هردو ب فاک رفته بود    

خوشبخت ترین دختر روی زمینم و درانتظار خوشبختی بیشترم....به قانون جذب باور دارم و ازش نتیجه دیدم♡
اون استیکر خنده چی میگه؟😂

از استرسه خواهر 

حالا طرف ی اخلاقی داره منت میزاره اگه ی سنگم بده 

بابام میدونم عصبی میشه چیکار کنم

همین الان برو سایت خیریه مهر افرین ۵۰ تومن صدقه بده بلا رفع شه مام بعضی وقتا اینجوری میشیم  پشت ...

بخدا دیگه خسته شدیم همیشه دم عیدی ی هفته ما با ضرر میگذره