2777
2789
عزیزم رسم نیست برای نشون ببرن! معمولا یه انگشتری چیزی میدن اندازه دست رو ببینن بعد خودشون میخرن  ...

کجا رسم نیست؟ یه چیزی میخوای برای یه نفر بخری خوب باید خودش نظر بده. والا من دو تا خواهرم با مادرم و مادر داماد و خود داماد رفتن برای خرید نشون و چادر. روز بله برون تزیین کرده واسشون آوردن. 

فقط مادرشوهر من چون تو خونه انگشتر داشت من رو نبرد چادر هم خودش خریده بود اندازه خواهرشوهرم دوخته بود‌ قد چادر نزدیک زانوم بود   من نشون رو فروختم همون اوایل و دستم نکردم ولی اگر به سلیقه خودم بود نگهش میداشتم و با دیدنش یاد خاطره های خوش میوفتادم نه خسیسی و خودخواهی خانواده همسرم. 

کجا رسم نیست؟ یه چیزی میخوای برای یه نفر بخری خوب باید خودش نظر بده. والا من دو تا خواهرم با مادرم و ...

همه جا رسم نیست! چون هنوز چیزی معلوم نیست 

اسمش روشه نشون! 

حلقه ازدواج نیست که

https://abzarek.ir/service-p/msg/2156428

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=328644432]اگر خوشم نیومد میتونم عوض کنم؟ زشت نیست؟[/QUOTE

یادگاری نگه دار 

حالا انشالله اینقدر طلا بخری به دل خودت نگران نباش

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ