2777
2789
عنوان

بارداری و سنگ کلیه

952 بازدید | 11 پست

خانوما تورو خدا جوابمو بدین کی باردار بوده و سنگ کلیه هم داشته؟؟ چی خوردین که زود دفع شده؟؟ 8 هفتمه یک هفتس سنگ کلیه م تکون خورده امونمو بریده الان اومده تو مثانم هر دقیقه حس میکنم اوضاع اورژانسیه و باید برم دستشویی 

تکرر ادرار تو بارداری طبیعی هست همه دارن مطمعنی برا سنگته؟؟

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تکرر ادرار تو بارداری طبیعی هست همه دارن مطمعنی برا سنگته؟؟

بله ازمایش ادرار دادم تو ادرارم خون بود دکتر گفته از سنگ کلیه ست چند روز پیش حرکتش از کلیه تا مثانه رو کامل احساس کردم

ب هیچ عنوان چیزی نخور چون سه ماه اول هستی ... سه ماه اول خیلی خطرناکه برای جنین... تحمل کن دردش رو ا ...

دکتر زنان رفتم ارجاع داد به دکتر اورولوژی. امروزم رفتم پیش اورولوژی گفت باید لیزر شی حالا برا دوشنبه گفته برم. دعا کنین تا دوشنبه دفع بشه

دکتر زنان رفتم ارجاع داد به دکتر اورولوژی. امروزم رفتم پیش اورولوژی گفت باید لیزر شی حالا برا دوشنبه ...

سلام

شوهر منم سنگش ۷ میله . انتهای حالبه. دکتر به اونم گفته تا دوشنبه صبر کن اگر دفع نشد برو عمل. 

انشالله که هم شما و هم شوهرم فردا و پس فردا راحت دفعش کنید  به کمک آقا صاحب الزمان

سلام شوهر منم سنگش ۷ میله . انتهای حالبه. دکتر به اونم گفته تا دوشنبه صبر کن اگر دفع نشد برو عمل.&n ...

انشالله عزیزم.قطره سنکل بگیرین مصرف کنن و تا میتونن پیاده روی کنن انشالله دفع میشه

دکتر زنان رفتم ارجاع داد به دکتر اورولوژی. امروزم رفتم پیش اورولوژی گفت باید لیزر شی حالا برا دوشنبه ...

لیزر چرا؟ عزیزم چندتا دکتر برو... من چهار تا دکتر رفتم دکتر ارولوژی... هر کدومشون نظرات مختلف داشتن. یه نفرشون ک گفت عمل کن و خداروشکر نرفتم برای عمل بعدا اون سه تا دکتر دیگه گفتن عمل هم بکنیم سنک رو نمیشکنیم چون برای جنین خطرناک هست... لیزر رو نمیدونم ولی عجله نکن و بازم دکتر دیگه ای رو برو ببین نظرش چیه... از نذر و دعا غافل نشو ک همه چیز در دست خداست

سلام شوهر منم سنگش ۷ میله . انتهای حالبه. دکتر به اونم گفته تا دوشنبه صبر کن اگر دفع نشد برو عمل.&n ...

عزیز من ک باردار بودم و دارو نمی‌تونستم بخورم بلطف خدا سنگ ۸ میل دفع شد. دیگه شوهر شما ک راحت می‌تونه چیزای مختلف بخوره و نره برای عمل... تازه انتهای حالب اگه هست میاد دفع میشه. من یادمه دکتر زنان ک خاستم برم با اتوبوس رفتم و اون راننده هم هرچی دست انداز و چاله چوله بود رو رفت روش و من بالا پایین میشدم و ب خودم گفتم ک الانه ک سنگ تکون بخوره و همونم شد و شبش. تکون خورد و از حالب افتاد تو مثانه... بگو خیلی بالا پایین بپرن ک تکون بخوره سنگو دفع بشه

لیزر چرا؟ عزیزم چندتا دکتر برو... من چهار تا دکتر رفتم دکتر ارولوژی... هر کدومشون نظرات مختلف داشتن. ...

عزیزم ممنون که بهم گفتی باشه چند تا دکتر دیگه هم میرم ببینم اونا چی میگن