2777
2789

دوستان شیرازساپارتمان نوساز اونجا بخرم خوبه درسته پایین شهره ولی منطقهی نوسازیه بافت جدیده درسته؟

چون صدرا رفتم اصلا دوست ندارم اونجا رو لطفا راهنمایی کنید ارزش داره بخریم

بودجمون برا اپارتمان نوساز فعلا چغا هست 

مردمش خوبن اونجا؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صدرا دوره  و همشونم مهاجرن ولی

دقیقا رفتم اصلا دوست نداشتم اصلا انگار شیراز نییت

خواهر شوهرم با وجود اینکه پرتوقا هستن چغا هستم الان راضیه میگه منطقه ی نوسازی خوبه ممنون اگه راهنمایی کنید 

۲۲۰۰۰۰۰۰۰۰

من چند روز پیش صدرا ی آپارتمان برداشتم ۲۷۰۰الان۳مشتری پاشه.ی مسیر دارن میزنن کلا ب شیراز۱۰دقیقع هم راه نیس .ازونطرف مسیر آزادراه نزدیکه وکلا پیشرفت خوبی داره و ملکتون پیشرفتش بهتره.

من چند روز پیش صدرا ی آپارتمان برداشتم ۲۷۰۰الان۳مشتری پاشه.ی مسیر دارن میزنن کلا ب شیراز۱۰دقیقع هم ر ...

اخه صدرا میگن بعدا بخوای بفروشی پدرتون در میاد مشتریش حال حالاها خودتنید اقواممون داشتن به سختی فروختن

اخه صدرا میگن بعدا بخوای بفروشی پدرتون در میاد مشتریش حال حالاها خودتنید اقواممون داشتن به سختی فروخ ...

بستگی داره ب کدوم فاز و کدوم مسیر بتونی بخری .فقط تاقبل عید بنظرم بتونی بخری فرق نمیکنه کجا بهتره تا بعد