2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی باعث جداییتون شده دختره هم خیلی گوشی یا یه قول معروف دهن بین بود

نه خوب بود بعد اینکه رفت سرکار تو یه کافه کار میکرد مشکلاتمون شروع شد بخدا قسم واسش کم نذاشتم تا حد توانم 

چرا همتون به خودکشی فکر میکنین😕مگه دنیا ایست کرده

کدوم دنیا دنیایی که تهش پول نداشته باشی بدبختی پول نداشته باشی حتی پدر و مادرت هم پشتت نیستن من نمی‌دونم شما سطح مالی تون چجوریه انشالله که خوب باشه

کدوم دنیا دنیایی که تهش پول نداشته باشی بدبختی پول نداشته باشی حتی پدر و مادرت هم پشتت نیستن من نمی‌ ...

من از هشت سالگی خودم کار کردم درس خوندم تهش چی شد هیچی بخدا تنها امیدم به زندگی دختری بود که با تموم وجودم میپرستیدمش اونم که بی انصافی کرد

من از هشت سالگی خودم کار کردم درس خوندم تهش چی شد هیچی بخدا تنها امیدم به زندگی دختری بود که با تموم ...

بازم براش آرزوی خوشبختی کردم بخدا با اینکه باهام کاری کرد که دیگه نمیتونم زندگی کنم دلمم نیومد نفرینش کنم

من از هشت سالگی خودم کار کردم درس خوندم تهش چی شد هیچی بخدا تنها امیدم به زندگی دختری بود که با تموم ...

فقط امیدی به خدا باشه بهش توکل کن ازش دور نشو کفایت میکند حتمن دنیا به آخر نرسیده سرگرم کار زندگیت شو بچسب به کارت مطمئن باش خدا یکی که قسمتت باشه سر راهت قرار میده انشالله