2777
2789
عنوان

اومدن جنین به پایین

178 بازدید | 14 پست

سلام مامانا،من سرکلاژی هستم و یکی از بزرگترین مشکلاتم  تو بارداری اینه که جنین خیلی پایین میاد و بیشتر مواقع من ضربه هاشو تو واژنم احساس میکنم هم درد دارم هم اذیتم احساس میکنم رحمم شله که نمیتونه بچه رو بالا نگه داره .اگه تجربه ای دارویی هر راه حلی دارین خوشحال میشم کمکم کنین

ما همیشه توسط آدمایی نادیده گرفته میشیم که تو کل زندگیمون دلمون نیومد نادیده شون بگیریم ...

نگران نباش عادیه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقتته؟ منم ۲۱ هفته ام سرکلاژی هستم اصلا بالا نمیره از هر کسی میپرسم میگه طبیعیه

من الان که ۱۵هفتم و خداروشکر اوکیم ولی بارداری قبلیم این شرایطو داشتم و میگم احتمالا از این به بعد دوباره برام پیش بیاد

ما همیشه توسط آدمایی نادیده گرفته میشیم که تو کل زندگیمون دلمون نیومد نادیده شون بگیریم ...
خدا سلامتی به خودت و نی نی بده، انقد دوست دارم بارداریم به سلامتی و خوشی به سن بارداری شما برسه

ان شاالله میرسی عجله نکن از بارداریت لذت ببر

من الان که ۱۵هفتم و خداروشکر اوکیم ولی بارداری قبلیم این شرایطو داشتم و میگم احتمالا از این به بعد د ...

این عادیه ربطی به سرکلاژت نداره ممکنه فشار روی مثانه ات یا بچه ات بریچه. 

من توی عر دوتا بارداریم اینطوری بودم یکیش سرکلاژ بودم یکیش نبودم. استراحت داشته باش زیاد خم و راست نشو

همتا اسم خـودمه♥