2777
2789
عنوان

میخوام کادو بدم

99 بازدید | 5 پست

سلام دوستان قراره میلاد حضرت رقیه جشن بگیرم و خیلی دوستدارم اون جشن رو ببرم توی بیمارستان و برای بچه های بستری شده بگیرم میخوام به دخترا گل سر بدم 

به پسر هام دستبندی چیزی ولی میترسم از پس هزینش برنیام اخه به جز کادو شیرینی میخواد شربت میخواد مولودی خون میخواد 

اگه توی خونه بگیرم خب کمتره دیگه بحث کادو دادن نیست خیلی دودلم ولی بیمارستان شاد کردن دل بچه ها برام یه معنی دیگه میده 

خواهش میکنم راهنماییم کنید پیش خودم میگم خب مهم نیته ولی مطمعنم حضرت رقیه با تک تک لبخند اون بچه ها خوشحال میشه و برای سلامتیشون دعا میکنه 

کاش میدونستم چیکار کنم ؟ 

اینکه اینو هم بگم پدر مادرم فقط درحد توانشون ک اونم مقدار کمی هست میتونن کمکم کنن که نهایتا دو کیلو شیرینی بشه 

«اللَّهُمَّ أَنْتَ عُدَّتِی إِنْ حَزِنْت...»                                   خدایا،                                                                          تو تمام دلخوشیِ منی زمانی که اندوهگین شوم...               .                                                                                من پریشان رقیه  🕊🌿                                                  #اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما ک نباید تو بیمارستان جشن بگیری ببر کادوها رو بده بچه ها مولودی رو تو خونه بگیر یا اصلا نگیر چرا ...

چون حاجت گرفتم و نیت کردم از اون بابت میگیرم

و اینک دوتارو باهم بگیرم؟؟ 

فکر کنم متوجه چیزی که گفتم نشدی عزیزم 

«اللَّهُمَّ أَنْتَ عُدَّتِی إِنْ حَزِنْت...»                                   خدایا،                                                                          تو تمام دلخوشیِ منی زمانی که اندوهگین شوم...               .                                                                                من پریشان رقیه  🕊🌿                                                  #اللهم عجل لولیک الفرج
مهم نیته میخوای برو فقط توبیمارستان شیرینی پخش کن

شاید همین کارو کردم🙏❤️