2777
2789
عنوان

قوز بینی بعد از عمل داشتین؟!

306 بازدید | 17 پست

سلام من سه هفته هست بینیمو عمل کردم. جایی که بینیم قبلا قوز داشت برامده شده و سفت هست مثل استخوان.

به منشی دکترم پیام دادم گفت برطرف میشه! 

میخواستم ببینم ایا کسی بوده بعد از عمل این مشکلو داشته باشه و برطرف شده باشه؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله شماهم؟

ن من پیش خسروی عمل کردم متاسفانه اصلا از ظاهر دماغم راضی نیستم اخه طبیعی عمل نکرده  کلا یه ماهه خیلی به خاطر ظاهرش اذیتم قیافمم زشت شده😕

اتفاقا من خودم نظرم این بود که پیش پورصیرفی عمل کنم

دیگه پرسیدم از یه نفر گفت تو رو واسه عمل قبول نمیکنه 

و این ک هزینش بالا بود 

الان به قدری پشیمونم ک دارم حتی به یه عمل دیگه فکر میکنم😔

میخوام طبیعی طبیعی عمل کنم 

میشه بگی کارش چطوره؟ میدونی عمل ترمیم انجام میده یا نه؟ 

ن من پیش خسروی عمل کردم متاسفانه اصلا از ظاهر دماغم راضی نیستم اخه طبیعی عمل نکرده  کلا یه ماهه ...

عمل ترمیم انجام نمیده. منم اوایل عملم خیلیییی زشت شده بودم

اما درکل یک ماه خیلی زوده برای نتیجه. خواهر منم پیش جعفری پور عمل کرد خیلیییی فانتزی و بد شده بود. سربالا و تیز و مصنوعی

هرچی گذشت اروم اروم بهتر شد. الان که دوسال گذشته باز داره بهتر میشه و چند روز پیش که دیدمش تعجب کردم که چقدر داره عوض میشه.

من تقریبا راضیم ولی مثلا بینیم یه ذره هم سربالا نشده که تا چند وقت دیگه نوکش میوفته. 

درکل به نظرم اصلا ناراحت نباش. من توی دوستام هرکیو دیدم مصنوعی و بد شده بود بعد یه مدت عالی شد.

بینیت جا میوفته.

ولاگ عمل بینی خود فاطی ( بلاگره ) اینو توی گوگل سرچ کن و فیلمشو ببین. ببین بعد عمل چقد وحشتناک بود و بعدش چقد خوب شد.

عمل ترمیم انجام نمیده. منم اوایل عملم خیلیییی زشت شده بودم اما درکل یک ماه خیلی زوده برای نتیجه. خو ...

خواهرت طبیعی عمل کرده بود یا ن فانتزی؟

میشه لطفا عکس بینیت ببینم منم میزارم

عمل ترمیم انجام نمیده. منم اوایل عملم خیلیییی زشت شده بودم اما درکل یک ماه خیلی زوده برای نتیجه. خو ...

ن مطمئنم نیمه فانتزی عمل کرده همینطور کوتاه وسربالا میمونه😔 اگه به صورتم میومد مشکلی نداشتم

جعفری پور ک میگن خیلی طبیعی عمل میکنه 

خواهرت طبیعی عمل کرد یا فانتزی؟ 

ن مطمئنم نیمه فانتزی عمل کرده همینطور کوتاه وسربالا میمونه😔 اگه به صورتم میومد مشکلی نداشتم جعفری ...

نه تو شبیه سازی خیلی سربالا کرده بود

گفتیم اینقد سربالا نشه ولی باز کرد

تا یکسال خیلیییی تیز و سربالا بود 

الان بهتر شده خیلی

من خسروی هم دیدم کارش خوبه به نظرم

ببینم بینی شمارو

نه تو شبیه سازی خیلی سربالا کرده بود گفتیم اینقد سربالا نشه ولی باز کرد تا یکسال خیلیییی تیز و سرب ...

اشتباه از خودم بود گفتم زیاد طبیعی نباشه دیگه نمیدونستم این مدل بهم نمیاد

الان هستی بزارم؟