2777
2789
عنوان

خواستگار مطلقه بعد از طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1429 بازدید | 41 پست
نه با اینکه یک سال و نیمه تنهام و با هیچ مردی نبودم میترسم وابسته شم و احساسم به منطقم غالب شه....ب ...

تو همین الان احساساتت برمنطقت غلبه کرده و وابسته شدی خبرنداری 

ببین جانم اگر شروع به توجیه کردن حرفای اعضا رو پیداکردی بدون داره کلاه سرت میره و داری بدبخت میشی والسلام

ول کن بابا این آدم قشنگ معلومه میخواد برای چی ازدواج کنه ببخشید الان شاید یه عده منو بخورن ولی نظر ...

من نه تنها نمیخورمت بلکه حرفات رو قبول دارم.بالاخره داریم هممون تو همین جامعه زندگی میکنیم.بخدا مردا و حتی زنها خیلی ناجور شدن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردی که همه فکروذهنش رابطه جن سی هست یه بدبخت کنه حرفه ایه. حرفاش عین حرفای شوعر منه.

من شوهر سابقم بعد ازبارداریم اصلا بهم نزدیک نشد از سردمزاجیش دلم خون بود....حالا بماند که نفهمیدم سردمزاج بود یا با یکی دیگه ارضا میشد و سمت من نمیومد...خیلی گریه میکردم به خاطر بی توجهیاش...اما این دیگه نوبره خجالت نمی‌کشه ب من میگه من هرشب برام شب جمعه هست باید بهم برسی

من شوهر سابقم بعد ازبارداریم اصلا بهم نزدیک نشد از سردمزاجیش دلم خون بود....حالا بماند که نفهمیدم سر ...

اسی خداوکیلی حال منی ک میخونم بهم خورد و دقیقا ب نیتش پی بردم

شک تو از چیه 

ولش کن این عوضی و🤢

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯
من نه تنها نمیخورمت بلکه حرفات رو قبول دارم.بالاخره داریم هممون تو همین جامعه زندگی میکنیم.بخدا مردا ...

قربونت برم 💐

بخدا این جامعه دیگه عین قبل نیست همه ترسناک شدن

عمه ی مامانم همسرش فوت کرد یه دختر بچه داشت یه آقایی اومد خواستگاریش گویا بچه دار نمیشد و زنش هم دخترخالش بود

اینی که میگم مال دهه پنجاه هستش

مامانم میگه من نوجوون بودم تو مراسم خواستگاری نشسته بودیم یهو دیدم دخترعمم چهار دست و پا رفت تو بغل اون آقاهه که اومده بود خواستگاری 🥺🥺🥺 میگه انگار مهرش به دلش افتاد

انقد پول ریخت پای دختره فرستادش دانشگاه آزاد الان دختره متخصص ارتوپد هستش خدا شاهده مرده انقد خوبه انقد دختره رو دوس داره

الان آدم تو اینستا انقد چیزای وحشتناک میبینه دلش نمی‌خواد ازدواج کنه خدا لعنت کنه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
اسی خداوکیلی حال منی ک میخونم بهم خورد و دقیقا ب نیتش پی بردم شک تو از چیه  ولش کن این عوضی و ...

من بلاکش کردم اما به ذهنم خورد تاپیک بزنم ببینم بقیه نظرشون چیه...مردک هیز چندش...فکر کنم فقط دلش میخواد با من رابطه داشته باشه چون همش ازم تعریف می‌کنه از ظاهر و اندام و ....

من بلاکش کردم اما به ذهنم خورد تاپیک بزنم ببینم بقیه نظرشون چیه...مردک هیز چندش...فکر کنم فقط دلش می ...

اره بابا کلا جوابشو نده

ن ک وسوسه بشیا 

بندازش سطل زباله

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯
قربونت برم 💐 بخدا این جامعه دیگه عین قبل نیست همه ترسناک شدن عمه ی مامانم همسرش فوت کرد یه دختر ب ...

والا من تو اینستا نمیبینم دور و اطراف خودم با چشمهای خودم میبینم.همکار آجیم مطلقه بود یه دخترم داشت.دوباره ازدواج کرد به آجیم گفته بود وقتی میام سرکار و دختر و شوهرم تنهان دلم آشوبه میترسم شوهرن بره سراغ دخترم.جامعه افتضاحه.اونهایی که ظاهر موجه دارن اونا بدترن.پسرا دنبال زن متاهل دخترا دنبال مرد متاهل.همه چی قاطیه.هیچ خط قرمزی هم وجود نداره انگار

من شوهر سابقم بعد ازبارداریم اصلا بهم نزدیک نشد از سردمزاجیش دلم خون بود....حالا بماند که نفهمیدم سر ...

شوهر من بخاطر همین غریزش بهم خیانت کرده بارها.

هیچوفت بهش نه نمیگفتم.اما سیر نمیشد‌فانتزیاشو با کسای دیگه برطرف میکرد.

قبل از فهمیدن هیانتش عذاب نمیکشیدم.بعدش حالم بهم میخوره.تا قبول نمیکنی هم تهدیدمیکنه که بمن نمیرسی منم میرم خیانت میکنم.حالا همبن دیشبش رابطه داشته ها.

سالها هرشب هرشب ادم خسته میشه

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲
والا من تو اینستا نمیبینم دور و اطراف خودم با چشمهای خودم میبینم.همکار آجیم مطلقه بود یه دخترم داشت. ...

آره بابا پسر و دختر هم نداره به هیچکس رحم نمیکنن هر لحظه ممکنه اتفاق بیفته

خدایی منم ترسیدم بنده خدا حق داره

بخدا من یه جا شنیدم زنه نوزاد رو گذاشته بود پیش شوهرش رفته بود آرایشگاه مرتیکه لجن حروم زاده به نوزاد تجاوز کرده بود انقد داغون شدم بخدا 😔

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫