2777
2789
عنوان

خواستگار مطلقه بعد از طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1430 بازدید | 41 پست
خودمم چندشم شد...بهش گفتم این حرفا واسه نزدیک ازدواج هست نه الان انگار تو‌ کفه😂

دقیقا این آقا تو کفه.از کجا معلوم نخواد تو اشنایی باهات رابطه داشته باشه بعدم هزار بهانه میاره که ازدواج نکنه.والا مردم خیلی غیرقابل اعتمادن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کسی ک همون اول تو چت حرف از رابطه میزنه بدرد نمیخوره و اینکه سریع ب غلط کردن میفته یعنی ثبات ...

دقیقا  این نمونه یه مرد هول هستش 

هیز و بدردنخوره. بندازش تو فاضلاب همین الان  

بعدم اینکه اسی جان فکر اینکه چون جداشدی و یا چون بچه داری دیگه نمیتونی ازدواج کنی باعث نشه ب خاستگارات زود جواب بدی

مردم ایران شریف،اصیلو فهیم اند،هر کجای مجازی دیدین کسی به قومیت و مذهب و دین یک ایرانی توهین کرد بدونین بابتش یا پول گرفته یا شرافت و فکرش رو حراج گذاشته،براش دل بسوزونین 

«ب طور غیر قابل باوری آشنا شدیم میگم شاید خدا سر راهم قرارش داده» این فکرو که از ذهنت دور کن

تو شرایطتت با ازدواج قبل فرق داره اونموقع فقط خودت بودی الان پای یه بچه هم در میونه.  راحت اعتماد نکن . راستش هیچ حس خوبی از آقا نگرفتم . ایشون به شدت نیاز جنسی داره و فقط به اون فکر می‌کنه 

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
اینکه هی از رابطه میگه خب چون جداشده و بهشون فشار اومده از این لحاظ  ولی ی سوال،ایا الان امادگ ...

نه با اینکه یک سال و نیمه تنهام و با هیچ مردی نبودم میترسم وابسته شم و احساسم به منطقم غالب شه....ب خصوص که ب گوشم رسیده شوهرسابقم میخواد بره خواستگاری دوست دخترش

ول کن بابا این آدم قشنگ معلومه میخواد برای چی ازدواج کنه

ببخشید الان شاید یه عده منو بخورن ولی نظر شخصی من اینه که خانومی که جدا شده و بچه هم داره ازدواج نکنه بهتره

خانم ها قدرتمند هستن هم میتونن کار کنن هم بچه داری هم از پس مشکلات بربیان ولی مردا احتیاج دارن که یه خانم تو خونشون باشه بهشون برسه به خونه برسه زندگی رو جمع و جور کنه

خاله من تو اوج جوونی شوهرش فوت کرد منتظر موند بچه هاش بزرگ شدن ازدواج کردن بعد ازدواج کرد بدون دردسر

من هیچ حس خوبی به مردی که وارد زندگی زنی که بچه داره ندارم حس میکنم هر لحظه ممکنه عذرخواهی میکنم تجاوزی چیزی رخ بده 😔

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
 «ب طور غیر قابل باوری آشنا شدیم میگم شاید خدا سر راهم قرارش داده» این فکرو که از ذهنت دور کن ...

درسته حرفت ...همش ازم تعریف می‌کنه از زیباییم انگار فقط منو واسه رابطه میخواد

نه با اینکه یک سال و نیمه تنهام و با هیچ مردی نبودم میترسم وابسته شم و احساسم به منطقم غالب شه....ب ...

پس لطفا ی استپ بده ب خودت،ب زمان نیاز داری 

مردم ایران شریف،اصیلو فهیم اند،هر کجای مجازی دیدین کسی به قومیت و مذهب و دین یک ایرانی توهین کرد بدونین بابتش یا پول گرفته یا شرافت و فکرش رو حراج گذاشته،براش دل بسوزونین 

مردی که همه فکروذهنش رابطه جن سی هست یه بدبخت کنه حرفه ایه.

حرفاش عین حرفای شوعر منه.

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲

وقتی قیافه رو میگی من ازش سرترم و حس خوبی نداری ردش کن،از من به تو نصیحت پسر پادشاه هم باشه ردش کن ،به حرفاش توجه نکن که آی حقوقمو میدم دستت چون فهمیده از لحاظ مالی در مضیقه هستی داره از اون راه وارد میشه،شما نمیتونی مجدد ضربه بخوری ...اگه دلت میگه بهش یه فرصت بده بزار بیاد خواستگاریت چیزی از دست نمیدی ،توی چهارچوب خودت وقت بزار بشناسیش تحقیق کنین ،یه مدت باهم حضوری نه چت نه تلفن،حضوری برو بیرون ببین آیا بهت آرامش میده؟میتونی قبولش کنی؟شیش ماه آشنایی باشه خودشو نشون میده اصلا عجله نکن،نگران این نباش ملت میبینن نه ،باب اشناییه ،انشاالله ازدواج بعدیت سرشار از آرامش باشه برات.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
دقیقا  این نمونه یه مرد هول هستش  هیز و بدردنخوره. بندازش تو فاضلاب همین الان  

من ب شخصه از مردای محکم خوشم میاد نه مرد شل و ول 

تو فامیل داریم یهو مرده میاد از راه جلو جمع زنش بغل و بوسو فشار ...من حالم بهم میخوره حقیقتا

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯