2777
2789
عنوان

خواستگار مطلقه بعد از طلاق

1429 بازدید | 41 پست

سلام من بچه کوچیک دارم نزدیک دوساله جدا شدم به سختی از لحاظ مالی زندگیمو میچرخونم حال روحیم خوب نیست به شوهر سابقم حسی ندارم اما دلم خیلی شکسته که با نامردی زیر پای منو بچمو خالی کرد رفت پی هرزگی الانم میخواد ازدواج کنه...من تا حالا با هیچ مردی یا پسری حتی چت نکردم بدم میاد از همشون...اما جایی بودم یه آقای مطلقه که دختر ۱۴سالع داره و پیش خانم سابقش هست گفت عاشقم شده و اینستا پیدام کرد مدام پیام میده همش حرفای عاشقونه یه روز چت کردیم اما پیله شده که باید به خانواده ها بگیم بیام خواستگاریت اون آقا ۳۸من۲۷اما صورتش زیاد باب دلم نیست من خیلی سرتر هستم کارمنده لیسانسه منم لیسانسم...همش می‌پرسه مهریه چقدر در نظر داری؟از لحاظ جنسی گرم مزاحم تو هم گرمی؟حقوقمو میدم دست تو ...آدم وابسته و مهر طلبی هستم خیلی هم درباره مسائل جنسی تاکید داره که دوست دارم هرشب رابطه....من خوشم نیومد بلاکش کردم باز با یه پیج دیگه افتاده به التماس که غلط کردم بچت به پدر نیاز داره بیا با هم ازدواج کنیم دربارم تحقیق کن خودتو بچتو داری فدا میکنی واسه کسی که رفته(منظورش شوهر سابق هست)بیا ازدواج کنیم جفتمون ضربه خوردیم همو درک می‌کنیم....

یه دل میگه شاید آدم بدی نباشه معاشرت کن چون ب طور غیر قابل باوری آشنا شدیم میگم شاید خدا سر راهم قرارش داده یه دلمم میگه این آقا از لحاظ قیافه و سن به من نمیخوره همشم فکر س ک س هست و رابطه و ....موندم چیکار کنم....خواهرم میگه شاید آدم بدی نباشه آنقدر زود رد نکن شرایطش مشابه خودته...

رابطه مهم

اگر توان داری ب بقیه چیزا فک کن وگرنه ازار میبینید

ب غلط کردنای الانشم توجه نکن

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با شرایطی که تعریف کردید ازدواج دوباره طلاق دوم رو رقم میزنه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
اون واسه بچه خودش پدری نکرد... چه انتظاری داری... بعدشم مگه تو دوران آشنایی اینقدر حرف رابطه میزنن ...

خودمم چندشم شد...بهش گفتم این حرفا واسه نزدیک ازدواج هست نه الان انگار تو‌ کفه😂

به دلت نی رد کن 

ازدواج دوم سختتر هست 

بچه ت هم باهاش تنها نذار اعتماد نمیشه کرد اصلا 

من که خیلی ترسو هستم بابت اعتماد خیلی خیلی دیر میتونم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

اینکه هی از رابطه میگه خب چون جداشده و بهشون فشار اومده از این لحاظ 

ولی ی سوال،ایا الان امادگی اشنایی داری؟؟؟میتونی. بخودت قول بدی ک انقد تو کمبود و خلا محبت و عاطفی نیستی ک زود وابستش شی و نتونی درست بشناسیش؟؟؟

مردم ایران شریف،اصیلو فهیم اند،هر کجای مجازی دیدین کسی به قومیت و مذهب و دین یک ایرانی توهین کرد بدونین بابتش یا پول گرفته یا شرافت و فکرش رو حراج گذاشته،براش دل بسوزونین 

آدمی که توی صفحات مجازی دنبال زن میگرده و افکار بشدت جنسی داره بنظر قابل اعتماد نیست از کجا معلوم بعد مدتی از شما خسته نشه و دنبال نفر بعدی در همان صفحات نباشد 

عزیزم کسی ک همون اول تو چت حرف از رابطه میزنه بدرد نمیخوره

و اینکه سریع ب غلط کردن میفته یعنی ثبات نداره

شما با توجه ب این ک بچه داری باید با مردی ازدواج کنی ک ثبات شخصیتی داشته باشه

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯

باید بدونی خانم اولش چرا طلاق گرفته 

چرا همش در مورد رابطه حرف میزنه خیلی هوله  چیزی ک نه به داره نه به باره چرا باید مساعل اینطوری رو بهتون بگه 

بعدم ۲۷ سالته هنوز خیلیییی موقعیت های داری ک حداقل از قیافش خوشت بیا. 

من نمی‌گم ردش کن ولی فکراتو بکن ببین چطور ادمیه

آدمی که توی صفحات مجازی دنبال زن میگرده و افکار بشدت جنسی داره بنظر قابل اعتماد نیست از کجا معلوم بع ...

نه منو تو یه جمع دیده در حد چند ساعت... بعد پیدام کرده از طریق اینستا