2777
2789
عنوان

تعبیر خواب کی بلده؟ 😭

61 بازدید | 14 پست

خواب دیدم، انگاری باردار شدم

ولی اولش حسی نداشتم

یه پسر ناز به دنیا آوردم بعد عاشقش شدم.. 

میرفتم سرکار از دلتنگی واسش گریه میکردم، 

چشم میکشیدم برم پیشش 

پسرم خیلی ناز بود اینقدر بغلش میکردممم..

ب نظرتون تعبیرش چیه؟

مجردی؟ اگ مجردی عزیزم حاجت روا میشی من خواب دیدم باردارم و یه هفته بعدش کنکور قبول شدم

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله که بارداری ولی میگن خواب بچه پسر ببینی دختر میشه یا بلعکس توام فکنم بچه ت دختره 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚

مجردم😅

خب بگو از اول 😂

خب بچه بهشتیه پس خیره هر خوابی دیدی 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚

من باردارم همه خواب دیدن بچم دختره تعبیرش چیه؟

نمیدونم ولی اگ خودت ببینی یعنی پسره بقیه رو نشنیدم 

نمیدونم ولی اگ خودت ببینی یعنی پسره بقیه رو نشنیدم 

من خواب دیدم یه نوزاد خیلی خوشگل بغلم بود قیافش دخترونه بود و ناز بود   .. من تموم علائم بارداریم پسره دو روز پیش رفتم سونو با تردید گفت دختره دلم میخواد جای دیگ سونو بدم ک مطمئن بشم گل پسره یا گل دختر

من خواب دیدم یه نوزاد خیلی خوشگل بغلم بود قیافش دخترونه بود و ناز بود    .. من تموم علائم ...

هر چی خیره همون بشه گلم انشالله  نی نیت سالم و صالح باشه