2777
2789
عنوان

داداشم همه چی رو لو میده

248 بازدید | 15 پست

من روی همسایمون کراشم بعد دوستم با اکانت فیک باهاش صحبت کرد بعد از مدتی رمز اکانت رو داد و گفت من باهاش صحبت کنم منم صحبت میکردم که داداشم اومد و دید ( ۹ سالشه) بعد که دید گفت که این کیه و اینا منم پیچوندمش بعد رفت عکس پروفایلشو دید و بعد گفت عه این همون فلانیه داخل کوچه من میشناسمش و اینا بعد منم مثلا تعجب کردم که نمیدونم کیه و اینا بعد الان چند روزه که هر فامیل و دوست آشنا توی جمع مثلا بهش گوشیمو نمیدم شروع می‌کنه میگه دوست پسر دارم و اسمش چیه و کیه و فلان بعد الان چیکار کنم که دیگه نگه آبروم رفته در برابر چیزی که اصلا وجود نداره

😂😂

(دایی)رفیقم ، همدمم، هَمه کَس و کارم ،دار و ندارم چطوری دلت اومد منو تنها بزاری و بری پیش خدا ، ای دایی نامرد و بی وفا بدون من کجا رفتی ...دایی بعد تو کیو بغل کنم، کنار گردنش رو ببوسم ، از سر و کولش آویزون بشم انقدر حرف بزنم براش که سرش درد بگیره ، با کی فیلم ببینم ، خونه کی برم خوش بگذره که دیگه دلم نخاد بیام ،با کی شهربازی برم وقتی بریم تونل وحشت از ترس سفت بغلش کنم ، با کی برم بیرون ، با کی؟؟؟ کی رو داشتم بجز تو ، تو تمام دلخوشیم داخل این زندگی بودی🖤عزیزترینم من قولی که بهت دادم رو یادمه قسم میخورم دکتر میشم و به قولم عمل میکنم .... دیدار به قیامت.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداش من که کل فک و فامیل به من نسبت میده در صورتی من حتی یه سریاشون تو زندگیم ندیدم😂

اصلا داداش خیلی آدم رو مخیه مخصوصا اگه کوچیکتر از خودت باشه و نتونی بزنیش و اینکه الان همه فامیل از این اخبار مزخرف و الکی باخبرن😐😂 ولی خیلی دوست دارم از حافظش پاک بشه