2777
2789
وقتی نمیدونی زندگی با یه مرد با عرضه مهمه نه مردی که خونه و ماشین داشته باشه بحث عرضه طرفه

خدا ب خاستگاره رحم کنه 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره میگم دیگه کمک اینا هم اوکیه ولی دوست ندارم اینجوری باشه که براش گرفته باشن 

فک نکنم براش گرفته

همین ک کار میکنه یعنی با عرضه ست دیگه

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

درامدشو محاسبه کن خودت میفهمی باباش خریده یا خودش 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

الان دیگه کی می‌تونه خودش خونه بخره؟  من هر کی رو میشناسم یا به کمک پدرش خریده یا کلا پدرش خری ...

ولی من زیاد میشناسم پسرایی که خودشون گرفتن تو سن ۲۸ تا ۳۲ سالگی تو فامیل و آشنا ، جدیدا نه که مثلا بیست سال پیش 

برای همین دوست دارم اینم بدونم، کمک که آره طبیعیه خانواده کمک کرده باشه ولی اینکه خودش هم تو هزینه خرید سهیم باشه مهمه برام از این جهت که این ده سالی که مثلا کار کرده یه دستاوردی داشته نه اینکه خرج رفیق بازی بشه یا از دست داده بهش پولو

سخته 😂😂

الان باید کم کم صد میلیون درامد داشته باشه ( خودشم اگه تهران نباشید و شهرستان باشید ) تا بتونه یه خونه نقلی بخره 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎