2777
2789

خستم از این زندگی.

خستم از زنده بودن

خستم از امیدهای پوچ

خستم از بزور سر پا موندن

خستم از بزور خوشحال نشون دادن

خستم😞😞

چیشده

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خسته شدم از زندگی کردن پوچو بی معنی😞 خستم از تنهایی😞

بروبیرون یکم حالت بهتربشه باید تحمل کنیم هممون همینیم

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 
بیرون؟دلت خوشه خواهر....کجابرم.باکی برم.اصن نمیتونم بیرون برم

منم مث توام هیجا نمیتونم برم ینی پولشو ندارم دخترم مریضه پسرم مریضه کلی بدهکاریم ۱۴۰ ملیون جز قسطامون ن پس‌انداز دارم ن طلا ن ماشین ک بفروشیم بدهیمونو بدیم ازشوهرم شکایت کردن تازه اسباب کشیم داریم

چیشده عزیزم

نامزدم سرد شده باهام ۴ روزه من نمیتونم خودمو نکهدارم همش زنگ میزنم پیام میذم امروز میخوام محکم باشم کسی هست کنارم باشه ی امروز تا خواستم پیام بدم بیام به اون پیام بدم اون نصیحتم کنه شاید اینجوزی اون واقعا دید داره منو از دست میده ادم شد لطفا اینجا نصیحت نکنید فقط یکی ک ارومم بتونه بکنه پیام بزاره خانوم فقط 

منم مث توام هیجا نمیتونم برم ینی پولشو ندارم دخترم مریضه پسرم مریضه کلی بدهکاریم ۱۴۰ ملیون جز قسطامو ...

خدا شفاشون بده گلم.

چرا همه اینقدر  بیچاره شدیم؟

همه یجور تنها و ته خطیم

خدا شفاشون بده گلم. چرا همه اینقدر  بیچاره شدیم؟ همه یجور تنها و ته خطیم

نمیدونم من ک دیگ نفسم داره بندمیاد نمیدونم چیکارکنم

تومشکلت چیه